Finnmatkojen Krabi Chada FFF+
Rauhallinen keidas

Krabi Chada FFF+

Tyylikäs, rauhallinen hotelli keskeisellä paikalla

Tyylikäs Krabi Chada sijaitsee vuoren juurella vehmaassa ympäristössä, lähellä Ao Nangin pääkatua. Kävelymatkan päässä ovat ravintolat, baarit ja ostosmahdollisuudet sekä Ao Nangin ranta ja pitkähäntäveneiden lähtöpaikka. Näytä lisää

Tyylikäs Krabi Chada sijaitsee vuoren juurella vehmaassa ympäristössä, lähellä Ao Nangin pääkatua. Kävelymatkan päässä ovat ravintolat, baarit ja ostosmahdollisuudet sekä Ao Nangin ranta ja pitkähäntäveneiden lähtöpaikka.

Hotelli sopii erinomaisesti etenkin pariskunnille ja aikuisille, jotka arvostavat mukavaa ja rauhallista lomanviettoa. Useimmissa huoneissa on mahdollisuus nauttia Ao Nangin maisemista korkeine kalkkikivikallioineen. Hieman kauempana häämöttää meri. Jos haluat aamu-uinnille omalta terassiltasi, varaa huone suoralla yhteydellä uima-altaaseen.

Aasialainen sisustus
Hotellirakennus on tyyliltään yhdistelmä thaimaalaista ja kiinalaista tyyliä, jossa on yhdistetty tumma puu ja punaiset seinät.

Kolme uima-allasta
Krabi Chadalla on pääallas ja kaksi pienempää uima-allasta turkoosein, ruostumattomasta teräksestä valmistettuine aurinkotuoleineen. Hotellilla on ravintolan, baarin ja allasbaarin lisäksi kuntoilutila.

Voit lisämaksusta varata puolihoidon.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje