Rauhallinen keidas
Hillittyä tunnelmaa

Krabi Chada FFF+

Tyylikäs, rauhallinen hotelli keskeisellä paikalla

Krabi Chada sijaitsee vuoren juurella vehmaassa ympäristössä, lähellä Ao Nangin pääkatua. Kävelymatkan päässä ovat ravintolat, baarit ja ostosmahdollisuudet sekä Ao Nangin ranta ja pitkähäntäveneiden lähtöpaikka. Lue lisää

Krabi Chada sijaitsee vuoren juurella vehmaassa ympäristössä, lähellä Ao Nangin pääkatua. Kävelymatkan päässä ovat ravintolat, baarit ja ostosmahdollisuudet sekä Ao Nangin ranta ja pitkähäntäveneiden lähtöpaikka.

Hotelli sopii erinomaisesti etenkin pariskunnille ja aikuisille, jotka arvostavat mukavaa ja rauhallista lomanviettoa. Useimmissa huoneissa on mahdollisuus nauttia Ao Nangin maisemista korkeine kalkkikivikallioineen. Hieman kauempana kimmeltää turkoosinsininen meri. Jos haluat aamu-uinnille suoraan terassiltasi, varaa huone suoralla yhteydellä uima-altaaseen.

Elefantteja ja lohikäärmeitä
Hotellirakennus on tyyliltään yhdistelmä thaimaalaista ja kiinalaista tyyliä elefantteineen, lohikäärmeineen sekä punasävyisine yksityiskohtineen seinillä ja sisustuksessa. Vastaanoton ulkopuolella solisee pieni rakennettu vesiputous yli tummien kivien.

Kolme uima-allasta
Krabi Chadalla on pääallas ja kaksi pienempää uima-allasta trendikkäine, kaarevalinjaisine aurinkotuoleineen. Nämä turkoosein kankain päällystetyt, ruostumattomasta teräksestä valmistetut aurinkotuolit suorastaan kutsuvat rentoutumaan. Hotellilla on ravintolan, baarin ja allasbaarin lisäksi kuntoilutila.

Voit lisämaksusta varata puolihoidon.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit