Finnmatkojen Apasari Krabi FFF+
Pientä & kodikasta

Apasari Krabi FFF+

Leppoisa tunnelma, rauhallinen ympäristö

Hinta alk.
970 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Apasari Krabi tunnetaan rauhallisesta ja harmonisesta tunnelmastaan. Hotelli sijaitsee muihin hotelleihin johtavan pienen kadun varrella, joten liikenne ja ihmisvilinä eivät täällä häiritse Näytä lisää
Hinta alk.
970 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Apasari Krabi tunnetaan rauhallisesta ja harmonisesta tunnelmastaan. Hotelli sijaitsee muihin hotelleihin johtavan pienen kadun varrella, joten liikenne ja ihmisvilinä eivät täällä häiritse

Vain noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat sekä keskusta että matala Noppara Tharan ranta, joten kaikki palvelut ovat mukavasti kävelymatkan päässä. Rannalta pääset pitkähäntäveneellä läheiseen saaristoon.

Kodikasta
Apasari Krabin henkilökunta on avuliasta ja saa sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi. Tunnelma on kodikas, ja koska hotelli on sopivan pieni, opit pian tuntemaan myös monet vieraista.

Uima-allas hierovine suihkuineen
Hotellialue on melko pieni ja sen uima-allas sijaitsee rakennusten välissä. Osa aurinkotuoleista on sijoitettu uima-altaaseen ja altaassa on suuttimia, joista saat mukavaa vesihierontaa, tai voit uida niiden muodostamassa vastavirrassa. Uima-altaan laidalla on puisin aurinkotuolein kalustettu kapea aurinkoterassi sekä pieni lastenallas.

Apasarin ravintola toimii myös baarina.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, amerikkalainen aamiaispöytä.

Sulje