Finnmatkojen Aonang Villa Resort FFF+
Perhelöytö

Aonang Villa Resort FFF+

Sopii perheille, lähellä pitkähäntäveneitä

Hinta alk.
1 100 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Aonang Villa Resort sijaitsee Ao Nangin parhaalla paikalla. Vain kävelytie erottaa sen Ao Nangin rannasta. Ei siis olekaan ihme, että Aonang Villa Resort on suosituin hotellimme Ao Nangissa, monet asiakkaat arvostavat myös hotellin leppoisaa tunnelmaa. Näytä lisää
Hinta alk.
1 100 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Aonang Villa Resort sijaitsee Ao Nangin parhaalla paikalla. Vain kävelytie erottaa sen Ao Nangin rannasta. Ei siis olekaan ihme, että Aonang Villa Resort on suosituin hotellimme Ao Nangissa, monet asiakkaat arvostavat myös hotellin leppoisaa tunnelmaa.

Seitsemän hotellirakennuksen ja kahden uima-altaan välissä on vehreän kasvillisuuden ympäröimiä kävelypolkuja. Aonang Villan sijainti on yksi Ao Nangin keskeisimpiä. Hotellialue on kuin suojaisa keidas, kuitenkin sekä Mc Donalds että innokkaat kaupustelijat löytyvät aivan nurkan takaa.

Kaksi allasaluetta
Hotellin kaksi allasaluetta ovat keskenään erilaisia. Toinen on hieman rauhallisempi ja sen keskellä on saari. Aonang Villan toinen allasalue, jossa on myös allasbaari uima-altaassa, sijaitsee lähempänä ravintolaa ja rantaa.
Lapsille on lastenaltaiden lisäksi tarjolla viheralueita leikkimiseen sekä pieni leikkipaikka.

Spa ja iltaviihdettä
Kun haluat hemmotella itseäsi, voit varata ajan hotellin spasta ja suoda itsellesi jonkin hoidon tai hieronnan. Hotellin ravintolassa on tarjolla musiikkia iltaisin.

Varaa ateriat etukäteen
Puoli- tai täysihoito menyyaterioin on varattavissa lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje