Ao Nang (Krabi)

Ao Nangin lomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Voit valita hotellisi useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin. Lue lisää

Ao Nangin lomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Voit valita hotellisi useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin.

Thai-kielinen sana "ao" tarkoittaa lahtea, ja tällä pitkulaisella lahdella on kapea hiekkaranta. Rannasta on kehittynyt liikenteen solmukohta pitkähäntäveneille, joita näkee kymmenittäin ylösvedettyinä rantahiekalle.

Pitkähäntäveneillä paratiisirannoille
Todelliset paratiisirannat nimittäin sijaitsevat lyhyen venematkan päässä saaristossa. Muutamalla Thaimaan bahtilla saat kyydin Ao Phra Nangille, jonka Sunday Times on valinnut maailman toiseksi hienoimmaksi rannaksi. Samaa trooppista tunnelmaa voit kokea myös Chicken Islandilla (Koh Kai) ja Railaylla.

Hotelleja joka makuun
Rauhallinen keidas -otsikon alle olemme nostaneet kolme rannan äärellä sijaitsevaa hotellia, joissa kaikissa lomailet varsin rentouttavassa ilmapiirissä. Naga Pura ja Aonang Villa Resort ovat kaksi keskitasoista, perheille hyvin soveltuvaa Perhelöytö-vaihtoehtoamme. Pienemmällä budjetilla lomailet Best Western Ban Ao Nang Resortissa, joka löytyykin Edullinen vaihtoehto -luokasta. Ja jos arvostat ostospaikkojen ja ravintoloiden läheisyyttä, valitse suosittu Krabi Heritage, Parhaalla paikalla -luokasta.

Viidakkosaaria, luolia ja sademetsiä
Ao Nangin ympäristö kuuluu koko Thaimaan kauneimpiin ja vaihtelevimpiin. Phang Ngan lahdelle tehtävillä veneretkillä tutustutaan kapeisiin ja korkeisiin viidakon peitossa oleviin saariin sekä luoliin, jotka meri on kaivertanut kalkkikiveen. Jonkin matkan päässä sisämaassa on mahtavia kansallispuistoja, kuten Khao Phanom Bencha, jossa voi vaeltaa sademetsässä.

Snorklaajien paratiisi
Snorklausolosuhteet ovat täällä lähes täydelliset. Anemone Reef ja Shark Point ovat sukelluspaikoista tunnetuimmat. Ao Nangista pääset veneellä myös suoraan kuuluisille Phi Phi -saarille.

Elefanttiratsastusta ja muita retkivaihtoehtoja
Mikäli sattuisit kyllästymään rannoilla oleskeluun voit osallistua puolipäiväretkellemme (n. 40 km päässä Ao Nangista), jolla ratsastetaan elefanteilla. Tai lähde upealle kokopäiväretkelle Khao Sokin kansallispuistoon, jossa tarjolla on sekä kajakkimelontaa että elefanttiratsastusta läpi sademetsän. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Tilauslennolla suoraan Krabille
Ao Nangiin voit matkustaa tilauslennollamme joko Phuketin tai Krabin kautta. Suosittelemme ensisijaisesti jälkimmäistä, koska silloin matka lentokentältä hotellille kestää vain n. 30–40 minuuttia, kun taas Phuketista matkaa kertyy noin kolme tuntia. Mutta toisaalta Phuketin lennon myötä sinulla on mahdollisuus yhdistää Ao Nangin lomaasi useita lomakohteita Phuketin saarelta.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 450 min.ja paluu n. 11 t 45 min. TAI Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Krabin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Ao Nangissa kestää n. 30–40 min. Kuljetus Phuketin lentokentältä Ao Nangiin n. 3 tuntia. Kuljetus Phuketista Ao Nangiin sisältää yleensä lyhyen tauon. Näytä lisää

Kuljetus Krabin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Ao Nangissa kestää n. 30–40 min. Kuljetus Phuketin lentokentältä Ao Nangiin n. 3 tuntia. Kuljetus Phuketista Ao Nangiin sisältää yleensä lyhyen tauon.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla tai saarille minibussilla ja lautalla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit