Finnmatkojen Thaimaa

Thaimaa

Meiltä saat avaimet koko Thaimaahan – tunnetuista lomakohteista pikkuisiin saariin, joille vain harva on ehtinyt jättää jalanjälkensä. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita. Lue lisää

Meiltä saat avaimet koko Thaimaahan – tunnetuista lomakohteista pikkuisiin saariin, joille vain harva on ehtinyt jättää jalanjälkensä. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita.

Valikoidut hotellimme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan hotellin. Esimerkkinä neljä Blue Village -hotellia perheaktiviteetteineen, sekä Blue Couples Khao Lakissa, jossa kaikki on suunniteltu kahdenkeskistä lomaa varten.

Valikoimassamme on myös hotelleja Edullinen vaihtoehto, Rauhallinen keidas, Hyvän olon hotelli, Parhaalla paikalla ja De Luxe -luokissa. Millaisen Thaimaan sinä valitset?

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Thaimaa

 • Khao Lak
  Khao Lak
  Khao Lak

  Khao Lak

  Unelmasijainti sademetsän ja muutaman Thaimaan upeimman rannan välissä. Tyylikkäiden rantahotelliemme joukossa on hotelleja perheille sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Phuket
  Phuket
  Phuket

  Phuket

  Valikoimassamme on hotelleja yli kymmenellä Phuketin hienoimmalla rannalla, voit myös yhdistellä kohteita ja saaria mielesi mukaan. Valikoimassamme on kaikkea Blue Villageista (lastenkerhot!) Perhelöytöihin ja Designhotelleihin.

 • Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach

  Rauhallinen lomakohde, jonka hieno ranta aukeaa auringonlaskuun. Aitojen ravintoloiden ja pikkukauppojen lisäksi täällä on tasokkaita lomahotelleja kuten perhehotellimme Blue Star.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Rauhallinen ja kaunis saari, jolla voit rentoutua lähellä ensiluokkaisia rantoja. Valitse hieno Blue Village -hotellimme, joka sijaitsee aivan rannalla.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Rantalomakohde Krabin mantereen sydämessä. Tarjolla ostoksia, ravintoloita, huveja ja retkiveneitä, joilla pääset ympäröivän saariston paratiisirannoille.

 • Koh Kradan
  Koh Kradan
  Koh Kradan

  Koh Kradan

  Koe todellinen paratiisiloma pienen pienellä autottomalla saarella valkeitten rantojen ja turkoosin meren äärellä. Ja aivan saaren tuntumassa sijaitsee koralliriutta.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Koh Mookilla voit sekä rentoutua paratiisirannoilla että snorklata kristallinkirkkaassa vedessä. Tunnelma Koh Mookilla on ihanan rauhallinen.

 • Si Kao
  Si Kao
  Si Kao

  Si Kao

  Rauhallisessa ja luonnonkauniissa osassa Krabin rannikkoa sijaitsee Blue Village -lomakylämme. Aivan rannan äärellä sijaitseva hotelli tarjoaa palveluita Bamseklubista aerobictunteihin ja elegantteihin lounge-tiloihin.

 • Koh Hai
  Koh Hai
  Koh Hai

  Koh Hai

  Löydä rauha saarelta, jolla snorklaus, rentoutuminen ja uiminen valkeilla rannoilla on pääasia.

 • Koh Yao Noi
  Koh Yao Noi
  Koh Yao Noi

  Koh Yao Noi

  Löytö sinulle, joka haluat kokea rauhallista saarielämää eksoottisessa ympäristössä. Upea boutique-hotellimme sijaitsee oman korallirannan äärellä.

 • Hua Hin
  Hua Hin
  Hua Hin

  Hua Hin

  Oikea valinta rentoutumista ja rantalomaa kaipaavalle. Samalla asut lähellä thaimaalaista arkea – temppeleitä, kalastajia ja markkinoita.

 • Bangkok
  Bangkok
  Bangkok

  Bangkok

  Kanavia, ostoksia, temppeleitä ja erinomaisia ravintoloita. Valitse haluatko kokea ainoastaan Bangkokin vai haluatko yhdistää matkan rantalomaan rannikolla tai saarilla.

 • Koh Chang
  Koh Chang
  Koh Chang

  Koh Chang

  Thaimaan toiseksi suurin saari hienoine rantoineen, komeine sademetsineen sekä viehättävine kylineen. Täällä voit hidastaa tahtia ja valita majoituksen Edullisesta vaihtoehdosta uniikkiin designhotelliin.

 • Koh Samet
  Koh Samet
  Koh Samet

  Koh Samet

  Pieni, luonnonkaunis saari valkeine hiekkarantoineen ja viehättävine ravintoloineen. Asut tasokkaassa lomahotellissa ja voit yhdistää lomaasi muutaman päivän oleskelun Bangkokissa.

 • Koh Samui
  Koh Samui
  Koh Samui

  Koh Samui

  Koh Samui on kaunis ja sopivan suuri saari, jossa on palmujen reunustamia rantoja, viidakon vehreyttä, hyviä retkikohteita, viehättäviä kyliä ja värikkäitä markkinoita.

 • Koh Tao
  Koh Tao
  Koh Tao

  Koh Tao

  Trooppinen paratiisisaari, joka on sukellus- ja snorklauskohteena maailman eliittiä. Rantabaareissa ja -ravintoloissa tunnelma on iltaisin rennon viihtyisä.

 • Lento ja hotelliyö
  Lento ja hotelliyö
  Lento ja hotelliyö

  Lento ja hotelliyö

  Edullinen paketti sisältää lennot ja yhden hotelliyön Phuketissa tai Krabilla, tämän jälkeen jatkat lomailua omin päin.