Finnmatkojen Thaimaa

Thaimaa

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita. Lue lisää

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita.

Juuri sinulle sopivan lomahotellin valitseminen on helppoa. Tarjolla on mukavia lomahotelleja sekä bungaloweja rannoilla, ja kaikkea siltä väliltä. Aktiviteetteja kaikenikäisille tarjoavia Blue Village -lomakyliä on Si Kaossa, Khao Lakissa, Tri Trang Beachillä ja Koh Lantalla. Ilman lapsia matkustaville aikuisille puolestaan sopii esimerkiksi designiltaan moderni Blue Couples- hotelli Khao Lakissa, sekä monet muutkin hotellit. Muita vaihtoehtoja löydät Edullinen vaihtoehto-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla-, Spa-hotelli- ja De Luxe-luokista.

Lisää elämyksiä lomallesi saat yhdistämällä aurinkolomaasi jonkin TEMA-kiertomatkoistamme: Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät, Pyöräillen Etelä-Thaimaassa tai Phuketista Chiang Maihin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Thaimaa

 • Khao Lak
  Khao Lak
  Khao Lak

  Khao Lak

  Unelmasijainti sademetsän ja muutaman Thaimaan upeimman rannan välissä. Tyylikkäiden rantahotelliemme joukossa on sekä Blue Couples aikuisille että viiden tähden De Luxe -vaihtoehto.

 • Phuket
  Phuket
  Phuket

  Phuket

  Phuketista löydät kaikkea, mitä lomalta toivoa. Rantoja, ostoksia, ja valikoituja hotelleja aktivitettien täyttämistä Blue Village -lomakylistä tyylikkäisiin spa-hotelleihin.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Rantalomakohde Krabin mantereen sydämessä. Tarjolla ostoksia, ravintoloita ja huveja. Retkiveneillä pääset ympäröivän saariston paratiisirannoille.

 • Koh Hai
  Koh Hai
  Koh Hai

  Koh Hai

  Löydä rauha saarelta, jolla snorklaus, rentoutuminen ja uiminen valkeilla rannoilla on pääasia.

 • Koh Kradan
  Koh Kradan
  Koh Kradan

  Koh Kradan

  Todellista paratiisilomaa pienen pienellä autottomalla saarella valkeitten rantojen ja turkoosin meren äärellä. Ja aivan saaren tuntumassa sijaitsee koralliriutta.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Koh Mookilla voit sekä rentoutua paratiisirannoilla että snorklata kristallinkirkkaassa vedessä. Tunnelma Koh Mookilla on ihanan rauhallinen.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Rauhallinen ja kaunis saari, jolla voit rentoutua lähellä ensiluokkaisia rantoja. Valitse hieno Blue Village -hotellimme, joka sijaitsee aivan rannalla.

 • Si Kao
  Si Kao
  Si Kao

  Si Kao

  Rauhallisessa ja luonnonkauniissa osassa Krabin rannikkoa sijaitsee Blue Village -lomakylämme. Aivan rannan äärellä sijaitsevassa hotellissa on kaikkea Bamseklubista aerobictunteihin sekä elokuvateatteri ulkona.

 • Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach

  Rauhallinen lomakohde, jonka hieno ranta aukeaa auringonlaskuun. Aitojen ravintoloiden lisäksi täällä on tasokkaita lomahotelleja kuten perhehotellimme Blue Star ja bungaloweja rannalla.