Finnmatkojen Sensatori Azul Resort México FFFFF+

Sensatori Azul Resort México FFFFF+

Ensiluokkainen hotelli, jacuzzi joka huoneessa

Hinta alk.
1 570 e
27.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sensatori Azul Resort México tarjoaa virikkeitä kaikille aisteille. Tasokkaassa All Inclusive -hotellissa rannan äärellä Puerto Morelosin alueella viihtyvät niin pariskunnat kuin lapsiperheet. Näytä lisää
Hinta alk.
1 570 e
27.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sensatori Azul Resort México tarjoaa virikkeitä kaikille aisteille. Tasokkaassa All Inclusive -hotellissa rannan äärellä Puerto Morelosin alueella viihtyvät niin pariskunnat kuin lapsiperheet.

Hotelli on kuin oma pieni kylä ravintoloineen, kauppoineen, kuntosaleineen, kylpylöineen, suurine altaineen ja viihdeohjelmineen. Sensatori Azul Resort Méxicon toiminnot on suunniteltu sopimaan eri-ikäisille lomailijoille, olipa kyse sitten hotellihuoneista tai loma-aktiviteeteista.

Ilman lapsia lomaileville...

Jos matkustat ilman lapsia, voit varata juniorsviitin hotellin lapsivapaasta osasta, jonka lähellä sijaitsevat ravintolat sekä vain aikuisille tarkoitettu uima-allasalue.

...ja lapsiperheille

Jos taas matkustat lasten kanssa, asut lähellä suurta lastenallasta, jossa on myös pieni vesipuisto. Hotellilla on kansainvälisiä kerhoja eri-ikäisille lapsille. Nuorimmat viihtyvät leikkipaikalla, mutta teini-ikäisille on tarjolla mm. disko sekä monenlaisia pelejä ja toimintaa. Toiminnasta muutamia esimerkkejä ovat kiipeilyseinä ja "Kuinka tulla dj:ksi" -opetus.

Tasokas All Inclusive
Yksi lomailun aistielämyksistä on luonnollisesti ruoka. Ateriaelämysten tarjoaminen onkin Sensatorissa kunnia-asia ja ravintoloiden ruoka, juoma ja palvelu on tasokasta. Valittavanasi on kuusi ravintolaa (joista yksi on rajoitettu vain aikuisille) ja useita baareja. Mojitobaarin valikoimassa on muun muassa 31 erilaista mojitodrinkkiä!

Kaikissa huoneissa jacuzzi
Minkä tahansa hotellin huonetyypeistä valitsetkin, niissä kaikissa on jacuzzi. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje