Sensatori
Lomanautintoja isoille ja pienille

Sensatori Azul Resort México FFFFF

Ensiluokkainen hotelli, jacuzzi joka huoneessa

Sensatori Azul Resort México tarjoaa aistielämyksiä ja palveluja jokaiselle lomailijalle, ikään katsomatta. Korkeatasoinen All Inclusive -hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa Puerto Morelosin alueella. Lue lisää

Sensatori Azul Resort México tarjoaa aistielämyksiä ja palveluja jokaiselle lomailijalle, ikään katsomatta. Korkeatasoinen All Inclusive -hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa Puerto Morelosin alueella.

Hotelli on kuin oma pieni kylänsä, josta löydät lähes kaiken mitä ensiluokkaisella lomalla tarvitset, aina ravintoloista kauppoihin, kuntosaliin, kylpylään, suuriin altaisiin ja viihteeseen. Sensatori Azul Resort Méxicon toiminnot on suunniteltu sopimaan eri-ikäisille lomailijoille, olipa kyse sitten hotellihuoneista tai loma-aktiviteeteista.

Ilman lapsia lomaileville...

Jos matkustat ilman lapsia, voit varata majoituksen hotellin lapsivapaasta osasta, jonka lähellä sijaitsevat ravintolat sekä vain aikuisille tarkoitettu uima-allasalue.

...ja lapsiperheille

Jos taas matkustat lasten kanssa, asut lähellä suurta lastenallasta, jossa on myös pieni vesipuisto. Hotellilla on kansainvälisiä kerhoja eri-ikäisille lapsille. Nuorimmat viihtyvät leikkipaikalla ja lastenaltaalla, mutta teini-ikäisille on tarjolla mm. disko sekä monenlaisia pelejä ja toimintaa. Toiminnasta muutamia esimerkkejä ovat kiipeilyseinä ja "Kuinka tulla huippuluokan dj:ksi" -oppitunnit.

Tasokas All Inclusive
Yksi lomailun aistielämyksistä on luonnollisesti ruoka. Ateriaelämysten tarjoaminen onkin Sensatorissa kunnia-asia ja ravintoloiden ruoka, juoma ja palvelu on tasokasta. Valittavanasi on kuusi ravintolaa (joista yksi on rajoitettu vain aikuisille) ja useita baareja. Mojitobaarin valikoimassa on muun muassa 31 erilaista mojitodrinkkiä!

Juniorsviitti vai superiorjuniorsviitti?
Minkä tahansa hotellin huonetyypeistä valitsetkin, niissä kaikissa on jacuzzi. Osaan huoneita voidaan majoittaa vain aikuisia asiakkaita.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Rantaan 10 m
Keskustaan 10 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit

  • All Inclusive Beach

    • Talvi 13-14
    • Talvi 14-15

    Azul Beach FFFFF

    Kaikki ravintolat ja baarit sisältyvät All Inclusiveen