Finnmatkojen Puerto Morelos
S?k pris och boka resa

Puerto Morelos

Puerto Morelos sijaitsee Mayarivieralla, suurempien lomakohteiden Cancunin ja Playa del Carmenin välissä. Mukavammin et varmasti voisi lomailla kuin täällä. Ja tuskin ylellisemminkään. Täällä voit nimittäin valita rannikon uusimmista ja tasokkaimmista hyvinvointiin keskittyvistä hotelleista. Lue lisää

Puerto Morelos sijaitsee Mayarivieralla, suurempien lomakohteiden Cancunin ja Playa del Carmenin välissä. Mukavammin et varmasti voisi lomailla kuin täällä. Ja tuskin ylellisemminkään. Täällä voit nimittäin valita rannikon uusimmista ja tasokkaimmista hyvinvointiin keskittyvistä hotelleista.

Puerto Morelosiin matkustat kun haluat kaikkien palveluiden löytyvän hotellialueelta. Suuret allasalueet, ravintolat, pikkuputiikit ja spa. Vesiurheilua ja muita aktiviteetteja on tarjolla kaikenikäisille. Täällä asut mukavasti, mutta pääset toki myös helposti tutustumaan hotelliporttien ulkopuoliseen Meksikoon.

Sensatori – tasokas vaihtoehto kaikille sukupolville
Sensatori Azul Resort -hotellimme on kuin pieni kylä aivan Bahia Petempichin valkean hiekkarannan äärellä. Lasten kanssa matkustaville alueelta löytyy vesileikkipaikka, lastenaltaita ja kiipeilyseinä. Yhtä lailla hotellilta löytyy vain aikuisille tarkoitettu alue, jossa on suuri allas. Monipuolisuutensa vuoksi Sensatori sopii hyvin isoillekin seurueille, joissa on niin mummoja ja vaareja kuin teini-ikäisiä ja pikkuisia.

Laadukas All Inclusive
Niin Sensatori Azul Resortissa kuin muissa tasokkaissa hotelleissamme Puerto Morelosissa perushintaan sisältyy erityisen laadukas All Inclusive, josta Meksiko on tunnettu. Noutopöydän sijaan voit halutessasi valita usean eri à la carte -ravintolan välillä ilman lisämaksua. Välipalat, pikkupurtavat ja juomat baarista kuuluvat tietysti myös hintaan. Kuten myös iltaohjelma, monet vesiurheilumahdollisuudet ja muut aktiviteetit.

Ostokset Puerto Morelosin kylässä
Hotellit sijaitsevat erittäin rauhallisella paikalla palmuin reunustetun rannan äärellä, lähimpänä naapurinaan sisämaan matalakasvuinen viidakko. Puerto Morelosin kylään on matkaa noin kymmenen kilometriä, ja pääset kylään helposti taksilla. Kylä koostuu kahdesta osasta, toinen sijaitsee pääkadun varrella ja toinen rannan äärellä muutaman kilometrin päässä. Kylässä on useita ravintoloita meren äärellä ja pikkukauppoja torin ympärillä, mutta ei mainittavasti iltaelämää. Shoppailusta kiinnostuneille vinkkinä, että hintataso on täällä matalampi kuin suuremmissa lomakohteissa.

Sukellusta ja snorklausta
Vaihtelua hotellielämään tuovat sukellus- ja snorklausretket, joita järjestetään monenlaisilla veneillä. Heti rannikon edustalla sijaitsee ainutlaatuisia sukelluspaikkoja värikkäine kaloineen ja aaltoilevine vedenalaisine kasveineen.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Snorklausta cenoteissa, vedenalaisissa luolissa
  • Mayakulttuurin temppelikaupungit Chichén Itza, Coba ja Tulum
  • Uintia delfiinien kanssa
  • Viidakkoseikkailu
  • Päiväretki sekä Isla Mujeresin että Isla de Holboxin saarelle


Yhdistä rantaloma ja TEMA
Voit myös yhdistää viikon rantalomaasi Puerto Morelosissa TEMAn kiertomatkan Jukatanin niemimaalla. Lue lisää TEMAn matkoista www.temamatkat.fi

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Cancuniin meno n. 12 t 50 min. ja paluu n. 10 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Cancúnin lentokentältä Puerto Morelosiin ja Azul Sensatori Resort Méxicoon n. 20 min. Näytä lisää

Cancúnin lentokentältä Puerto Morelosiin ja Azul Sensatori Resort Méxicoon n. 20 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Puerto Morelos yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Puerto Moreloksessa ja jossakin muussa Meksikon kohteemme hotellissa mantereella tai saarella, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta ja joskus lentokentän kautta, jossa saatat joutua odottamaan jatkokuljetusta.

Jos varaat yhdistelmäloman Puerto Morelos ja Isla de Holbox, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta, mutta ei koskaan lentokentän kautta.

Sulje

Suosituimmat hotellit