Finnmatkojen Ocean Coral Turquesa by H10 FFFFF
De Luxe

Ocean Coral Turquesa by H10 FFFFF

All Inclusive -hotelli rannalla

Hotelli Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee Puerto Morelosin alueella, aivan rannan äärellä. Suuressa All Inclusive -hotellissa on runsas valikoima sekä ruokia että juomia. Täällä lomailet joko juniorsviitissä tai sviitissä. Mikäli haluat asua erityisen tasokkaasti, voit varata huoneen Privilege-palvelulla. Näytä lisää

Hotelli Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee Puerto Morelosin alueella, aivan rannan äärellä. Suuressa All Inclusive -hotellissa on runsas valikoima sekä ruokia että juomia. Täällä lomailet joko juniorsviitissä tai sviitissä. Mikäli haluat asua erityisen tasokkaasti, voit varata huoneen Privilege-palvelulla.

Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee luonnonsuojelualueella, jolla on jäljellä runsaasti alkuperäistä mangrovesuon kasvillisuutta, mikä tekee myös itse hotellialueesta varsin vehmaan ja vehreän.

Neljä erilaista uima-allasta
Yhdellä uima-altaista on pehmeillä patjoilla varustetut aurinkovuoteet kahdelle. Lastenallas sijaitsee hotellin oman, 4–12-vuotiaille tarkoitetun kansainvälisen lastenkerhon läheisyydessä. Lähellä on myös yksi aikuisten allas. Valittavanasi on myös toiminta-allas sekä rauhallisempi allas, jossa ei järjestetä minkäänlaista ohjelmaa tai toimintaa.

Kuntosali, spa ja viihdeohjelmaa
Kuntosali sijaitsee hotellin spa-keskuksessa, jossa on tarjolla myös monia erilaisia spa-hoitoja ja hierontoja. Iltaisin voit nauttia show-esityksistä ja muusta viihdeohjelmasta. Yksi allasalueista muuntuu loungebaariksi, joka tarjoaa musiikkia tunnelmavalaistuksessa.

Useita à la carte -ravintoloita, sporttibaari ja espressoa
Noutopöytäravintolan lisäksi hotellilla on neljä à la carte -ravintolaa, crepperie ja sporttibaari, josta saa muun muassa amerikkalaiseen tyyliin tehtyjä hampurilaisia. Mike´s Coffeessa valittavanasi on sekä espressoa että maitokahvia.

Privilege-palvelu
Kun varaat huoneen Privilege-palvelulla, sisältyy hintaan tiettyjä erityispalveluita kuten mm. oma rantaosuus, VIP-ravintola, aamiainen huoneessa, välipaloja päivän aikana sekä 10 % alennus hotellin span palveluista.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa hotellihuonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje