Finnmatkojen Ocean Coral Turquesa by H10 FFFFF
De Luxe

Ocean Coral Turquesa by H10 FFFFF

All Inclusive -hotelli rannalla

Hotelli Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee Puerto Morelosin alueella, aivan rannan äärellä. Suuressa hotellissa on runsaan valikoiman sekä ruokia että juomia käsittävä All Inclusive. Täällä lomailet joko juniorsviitissä tai sviitissä. Mikäli haluat asua erityisen tasokkaasti, voit varata huoneen, jonka hintaan sisältyy Privilege-palvelu. Näytä lisää

Hotelli Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee Puerto Morelosin alueella, aivan rannan äärellä. Suuressa hotellissa on runsaan valikoiman sekä ruokia että juomia käsittävä All Inclusive. Täällä lomailet joko juniorsviitissä tai sviitissä. Mikäli haluat asua erityisen tasokkaasti, voit varata huoneen, jonka hintaan sisältyy Privilege-palvelu.

Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee luonnonsuojelualueella, jolla on jäljellä runsaasti alkuperäistä mangrovesuon kasvillisuutta, mikä tekee myös itse hotellialueesta varsin vehmaan ja vehreän.

Neljä erilaista uima-allasta
Yhdellä uima-altaista on pehmeillä patjoilla varustetut aurinkovuoteet kahdelle. Lastenallas sijaitsee hotellin oman, 4–12-vuotiaille tarkoitetun kansainvälisen lastenkerhon läheisyydessä. Lähellä on myös yksi aikuisten allas. Valittavanasi on myös toiminta-allas sekä rauhallisempi allas, jossa ei järjestetä minkäänlaista ohjelmaa tai toimintaa.

Kuntosali, spa ja viihdeohjelmaa
Kuntosali sijaitsee hotellin spa-keskuksessa, jossa on tarjolla myös monia erilaisia spa-hoitoja ja hierontoja. Iltaisin voit nauttia show-esityksistä ja muusta viihdeohjelmasta. Yksi allasalueista muuntuu loungebaariksi, joka tarjoaa musiikkia tunnelmavalaistuksessa.

Useita à la carte -ravintoloita, sporttibaari ja espressoa
Noutopöytäravintolan lisäksi hotellilla on neljä à la carte -ravintolaa, crepperie ja sporttibaari, josta saa muun muassa amerikkalaiseen tyyliin tehtyjä hampurilaisia. Mike´s Coffeessa valittavanasi on sekä espressoa että maitokahvia.

Privilege-palvelu
Kun varaat huoneen Privilege-palvelulla, sisältyy hintaan tiettyjä erityispalveluita kuten mm. oma rantaosuus, VIP-ravintola, aamiainen huoneessa, välipaloja päivän aikana sekä 10 % alennus hotellin span palveluista.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa hotellihuonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje