De Luxe
Lomakohteen ylellisin

Ocean Coral Turquesa by H10 FFFFF

All Inclusive -hotelli rannalla

Hotelli Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee Puerto Morelosin alueella, aivan rannan äärellä. Suuressa hotellissa on runsaan valikoiman sekä ruokia että juomia käsittävä All Inclusive. Täällä lomailet joko juniorsviitissä tai sviitissä. Mikäli haluat asua erityisen tasokkaasti, voit varata huoneen, jonka hintaan sisältyy "Privilege-service" tiettyine erityispalveluineen kuten mm. oma rantaosuus sekä VIP-ravintola. Lue lisää

Hotelli Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee Puerto Morelosin alueella, aivan rannan äärellä. Suuressa hotellissa on runsaan valikoiman sekä ruokia että juomia käsittävä All Inclusive. Täällä lomailet joko juniorsviitissä tai sviitissä. Mikäli haluat asua erityisen tasokkaasti, voit varata huoneen, jonka hintaan sisältyy "Privilege-service" tiettyine erityispalveluineen kuten mm. oma rantaosuus sekä VIP-ravintola.

Ocean Coral Turquesa by H10 sijaitsee luonnonsuojelualueella, jolla on jäljellä runsaasti alkuperäistä mangrovesuon kasvillisuutta, mikä tekee myös itse hotellialueesta varsin vehmaan ja vehreän.

Neljä erilaista uima-allasta
Yhdellä uima-altaista on pehmeillä patjoilla varustetut aurinkovuoteet kahdelle. Lastenallas sijaitsee hotellin oman, 4–12-vuotiaille tarkoitetun kansainvälisen lastenkerhon läheisyydessä. Lähellä on myös yksi aikuisten allas. Valittavanasi on myös toiminta-allas sekä erityinen "hiljainen allas", jossa ei järjestetä minkäänlaista ohjelmaa tai toimintaa.

Kuntosali, spa ja viihdeohjelmaa
Kuntosali sijaitsee hotellin spa-keskuksessa, jossa on tarjolla myös monia erilaisia spa-hoitoja ja hierontoja. Iltaisin voit nauttia show-esityksistä ja muusta viihdeohjelmasta. Yksi allasalueista muuntuu loungebaariksi, joka tarjoaa musiikkia tunnelmavalaistuksessa.

Useita à la carte -ravintoloita, sporttibaari ja espressoa
Noutopöytäravintolan lisäksi hotellilla on neljä à la carte -ravintolaa, crepperie ja sporttibaari, josta saa muun muassa amerikkalaiseen tyyliin tehtyjä hampurilaisia. Mike´s Coffeessa valittavanasi on sekä espressoa että maitokahvia.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa hotellihuonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • All Inclusive Beach

    • Talvi 13-14
    • Talvi 14-15

    Azul Beach FFFFF

    Kaikki ravintolat ja baarit sisältyvät All Inclusiveen