Puerto Morelos

Puerto Morelos sijaitsee Mayarivieralla Meksikossa, suurempien lomakohteiden Cancunin ja Playa del Carmenin välissä. Sensatori Azul Resort on tasokas hotelli, joka on kuin oma maailmansa suurine altaineen, vesiurheilumahdollisuuksineen, ravintoloineen ja spa-hoitoineen. Aktiviteetteja on tarjolla kaikille – vauvasta vaariin. Lue lisää

Puerto Morelos sijaitsee Mayarivieralla Meksikossa, suurempien lomakohteiden Cancunin ja Playa del Carmenin välissä. Sensatori Azul Resort on tasokas hotelli, joka on kuin oma maailmansa suurine altaineen, vesiurheilumahdollisuuksineen, ravintoloineen ja spa-hoitoineen. Aktiviteetteja on tarjolla kaikille – vauvasta vaariin.

Aivan Bahia Petempichin rannan äärellä sijaitsee kokonainen pieni kylä puutarhoineen, baareineen, ravintoloineen, pikkukauppoineen, uima-altaineen, swim-up-baareineen, lazy rivereineen, vesiurheiluineen ja tasokkaine kylpylöineen.

Sekä perheille että pariskunnille
Lasten kanssa matkustavia ilahduttanee, että alueelta löytyy myös vesileikkipaikka, lasten altaita, leikkipaikka, kiipeilyseinä sekä nuorten disko. Yhtä lailla alueelta löytyy vain aikuisille tarkoitettuja alueita ja aikuisten oma suuri uima-allas. Monipuolisuutensa vuoksi Sensatori sopiikin hyvin myös seurueille, joissa on niin mummoja ja vaareja kuin teini-ikäisiä ja pikkuisia.

Laadukas All Inclusive

Sensatori Azul Mexicossa perushintaan sisältyy erityisen laadukas All Inclusive, josta Meksiko on tunnettu. Lue lisää hotelliesittelystä alempaa.

Tutustu Puerto Morelosin kylään
Hotelli sijaitsee erittäin rauhallisella paikalla palmuin reunustetun rannan äärellä, lähimpänä naapurina sisämaan matalakasvuinen viidakko. Itse Puerto Morelosin kylään on hotellilta matkaa n. 10 km, matka taittuu helposti taksilla. Kylä koostuu kahdesta osasta, toinen sijaitsee pääkadun varrella ja toinen rannan äärellä muutaman kilometrin päässä. Kylässä on useita ravintoloita meren äärellä ja pikkukauppoja torin ympärillä, mutta ei mainittavasti iltaelämää. Ostoksista kiinnostuneille vinkkinä, että hintataso on täällä matalampi kuin suuremmissa lomakohteissa.

Erinomaiset snorklausolosuhteet
Lähellä on muutamia maailman parhaista sukelluspaikoista. Aivan rannikon edustalla on The Great Mayan Reef, maailman toiseksi pisin koralliriutta. Myös aloittelevat snorklaajat voivat osallistua puolen päivän snorklausretkelle, jonka aikana on mahdollisuus nähdä merikilpikonnia, papukaijakaloja ja vuokkokaloja. Lisäksi voit lähteä mukaan myös sisämaahan suuntautuville järjestetyille retkille snorklaamaan ns. cenoteissa. Maanalaiset luolasalit ovat puoliksi täynnä makeaa vettä, ja niissä voi uida valaistujen tippukivimuodostelmien keskellä.

Mayakaupunkeja aurinkopyramideja
Juuri näillä seuduilla mayaintiaanien korkeakulttuuri kukoisti aina vuoden 1520 espanjalaisten valloitukseen asti. Chichén Itzan, Coban ja Tulumin temppelikaupungeissa voit vielä nykyäänkin aistia tämän kadonneen sivilisaation taian. Suurten aurinkopyramidien jokaista neljää ulkoseinää pitkin kulkevat jyrkät portaat. Vähintään yhtä mielenkiintoisia ovat temppelirauniot ja areenat, joilla pelattiin rituaalisia pallopelejä, joiden häviäjän osana oli tulla uhratuksi jumalille. Kesäkaudella retkillämme on englanninkielinen opastus. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Reittilennolla Helsingistä Frankfurtin kautta Cancuniin meno n. 16 t 35 min. ja paluu n. 13 t 55 min.
Lentokenttäkuljetus: Cancúnin lentokentältä Puerto Morelokseen n. 20 min. Näytä lisää

Cancúnin lentokentältä Puerto Morelokseen n. 20 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä.

Sulje

Suosituimmat hotellit