Puerto Morelos

Puerto Morelos sijaitsee Mayarivieralla, suurempien lomakohteiden Cancunin ja Playa del Carmenin välissä. Mukavammin et varmasti voisi lomailla kuin täällä. Ja tuskin ylellisemminkään. Täällä asut nimittäin rannikon uusimmissa ja korkeatasoisimmissa hyvinvointiin keskittyvissä hotelleissa. Lue lisää

Puerto Morelos sijaitsee Mayarivieralla, suurempien lomakohteiden Cancunin ja Playa del Carmenin välissä. Mukavammin et varmasti voisi lomailla kuin täällä. Ja tuskin ylellisemminkään. Täällä asut nimittäin rannikon uusimmissa ja korkeatasoisimmissa hyvinvointiin keskittyvissä hotelleissa.

Tänne matkustat kun haluat kaikkien palveluiden löytyvän hotellialueelta. Suuret allasalueet, ravintolat, pikkuputiikit ja spa. Vesiurheilua ja muita aktiviteetteja on tarjolla kaikenikäisille. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mutta vaikka kuinka mukavasti hotellialueella viihtyisitkin, ei kannata jättää väliin tutustumista hotelliporttien ulkopuoliseen Meksikoon.

Sensatori – tasokas vaihtoehto kaikille sukupolville

Sensatori Azul Resort -hotellimme on kuin pieni kylä aivan Bahia Petempichin valkean hiekkarannan äärellä. Täältä löydät kaikki jo aiemmin mainitsemamme palvelut. Lasten kanssa matkustaville alueelta löytyy vesileikkipaikka, lasten altaita, kiipeilyseinä, leikkipaikka sekä nuorten disko. Yhtä lailla alueelta löytyy vain aikuisille tarkoitettuja paikkoja omalla suurella uima-altaalla. Monipuolisuutensa vuoksi Sensatori sopii hyvin isoillekin seurueille, joissa on niin mummoja ja vaareja kuin teini-ikäisiä ja pikkuisia.

Laadukas All Inclusive
Niin Sensatori Azul Mexicossa kuin myös useimmissa muissa tasokkaissa hotelleissamme Puerto Morelosissa perushintaan sisältyy erityisen laadukas All Inclusive, josta Meksiko on tunnettu. Noutopöydän sijaan voit halutessasi valita usean eri à la carte -ravintolan välillä ilman lisämaksua. Välipalat, pikkupurtavat ja virvoitusjuomat baarista kuuluvat tietysti myös hintaan. Kuten myös iltaohjelma, monet vesiurheilumahdollisuudet ja muut aktiviteetit. Lue lisää hotelleista sivun alaosasta.

Tutustu Puerto Morelosin kylään
Hotellit sijaitsevat erittäin rauhallisella paikalla palmuin reunustetun rannan äärellä, lähimpänä naapurina sisämaan matalakasvuinen viidakko. Hotelleiltamme on itse Puerto Morelosin kylän runsas 10 km, kylään pääset helposti taksilla. Kylä koostuu kahdesta osasta, toinen sijaitsee pääkadun varrella ja toinen rannan äärellä muutaman kilometrin päässä. Kylässä on useita ravintoloita meren äärellä ja pikkukauppoja torin ympärillä, mutta ei mainittavasti iltaelämää. Shoppailusta kiinnostuneille vinkkinä, että hintataso on täällä matalampi kuin suuremmissa lomakohteissa.

Sukellusta ja snorklausta
Hotellielämälle vaihtelua tuovat myös sukellus- ja snorklausretket, joita järjestetään hotellin rannalta lähtevillä monenlaisilla veneillä. Heti rannikon edustalla sijaitsee ainutlaatuisia sukelluspaikkoja värikkäine kaloineen ja aaltoilevine vedenalaisine kasveineen.

Mayakaupunkeja viidakossa

Juuri näillä seuduilla mayaintiaanien korkeakulttuuri kukoisti aina vuoden 1520 espanjalaisten valloitukseen asti. Jos haluat tietää enemmän mayakulttuurista, kannattaa osallistua retkillemme, jotka vievät sinut mm. Chichén Itzan, Coban ja Túlumin temppelikaupunkeihin.

Aurinkopyramideja ja temppeleitä
Kokonsa puolesta vaikuttavimpia ovat aurinkopyramidit, joiden jokaista neljää ulkoseinää pitkin kulkevat jyrkät portaat. Voit myös nähdä temppeliraunioita, tähtitorneja ja pallokenttiä. Kun haluat vierailuista irti mahdollisimman paljon, lähde retkelle suomenkielisen oppaamme mukana. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Yhdistä rantaloma ja TEMA

Voit myös yhdistää viikon rantalomaasi TEMAn kiertomatkan.
Lue lisää Meksiko – mayakansojen Jukatan ja Jukatan, Guatemala ja Belize kiertomatkoista osoitteessa www.temamatkat.fi

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Cancuniin meno n. 12 t 50 min. ja paluu n. 10 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Cabcúnin lentokentältä Puerto Morelosiin ja Azul Sensatori Resort Méxicoon n. 20 min. Näytä lisää

Cabcúnin lentokentältä Puerto Morelosiin ja Azul Sensatori Resort Méxicoon n. 20 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Puerto Morelos yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Puerto Moreloksessa ja jossakin muussa Meksikon kohteemme hotellissa mantereella tai Isla Mujeresin saarella, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta ja joskus lentokentän kautta, jossa saatat joutua odottamaan jatkokuljetusta.

Jos varaat yhdistelmäloman Puerto Morelos ja Isla de Holbox, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta, mutta ei koskaan lentokentän kautta.

Sulje

Suosituimmat hotellit