All Inclusive Beach
Vaivatonta lomaa lähellä rantaa

Dreams Puerto Aventuras FFFFF

All Inclusive -hotelli omassa poukamassaan

All Inclusive -hotelli Dreams Puerto Aventuras sijaitsee erillisessä poukamassa Puerto Aventurassa. Täällä sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus täydelliseen lomaan auringon, uimisen, rentoutumisen ja aktiviteettien merkeissä. Varattavissa huoneita, joissa tilaa jopa kuudelle hengelle. Lue lisää

All Inclusive -hotelli Dreams Puerto Aventuras sijaitsee erillisessä poukamassa Puerto Aventurassa. Täällä sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus täydelliseen lomaan auringon, uimisen, rentoutumisen ja aktiviteettien merkeissä. Varattavissa huoneita, joissa tilaa jopa kuudelle hengelle.

Vaikka Dreams Puerto Aventuras on yksi Mayarivieran vanhemmista hotelleista, se tarjoaa tasokasta majoitusta ja on uudistettu perusteellisesti. Hotellin läheisyydessä on golfkenttä ja pienehkö ostoskeskus pikkuliikkeineen. Ajalla 24.12.–30.4. matkan hintaan sisältyy greenfee golfkentällä, mikäli vapaita aikoja on.

Aurinkoa, allaselämää ja suolaisen meren pärskeitä
Suuremmalla pääaltaalla järjestetään päivittäin toimintaa niin isoille kuin pienillekin. Hotellilla on myös hiekkaranta aurinkotuoleineen, ja hieman kivikkoisemmassa osassa rantaa on luonnon oma merivesilaguuni. Kun haluat rentoutua altaalla, voit valita rauhallisemman ja lapsivapaan aikuisten altaan, joka sijaitsee hieman sivummalla. Altaalta on näköala laguunille.

Aurinkoisen päivän jälkeen voit virkistäytyä hotellin spa-osastolla, joka tarjoaa ison valikoiman erilaisia hoitoja ja hierontoja.

Ruokaa ja viihdettä
Noutopöytäruokailun lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia päivällistä jossain hotellin neljästä à la carte -ravintolasta. Lisäksi hotellilla on sushibaari sekä snackbaari rannalla. Hotelli järjestää myös teemailtoja ja iltaviihdettä. Voit ottaa täällä tanssi- ja kokkaustunteja tai opetella espanjaa. Perheen pienemmät tapaavat uusia lomakavereita kansainvälisessä lastenkerhossa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Rantaan 10-100 m
Keskustaan 800 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
8,5 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,1
Hotellipalvelu 9,4
Ruoka 8,3
Päivitetty: 16.04.2014. Perustuu 30 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit