Finnmatkojen Catalonia Yucatan Beach FFF+
Perhelöytö

Catalonia Yucatan Beach FFF+

All Inclusive -hotelli perheille lähellä rantaa

Hinta alk.
1 325 e
27.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheille soveltuva Catalonia Yucatan Beach sijaitsee aivan rannan äärellä pienessä Puerto Aventurasin kylässä. Huoneissa on tilaa jopa neljälle matkustajalle. Erityisen ihanasti lomailet kun varaat huoneen Privilege-osasta. All Inclusive sisältyy hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
1 325 e
27.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheille soveltuva Catalonia Yucatan Beach sijaitsee aivan rannan äärellä pienessä Puerto Aventurasin kylässä. Huoneissa on tilaa jopa neljälle matkustajalle. Erityisen ihanasti lomailet kun varaat huoneen Privilege-osasta. All Inclusive sisältyy hintaan.

Catalonia Yucatan Beach muodostaa yhdessä sisarhotelli Catalonia Riviera Mayan kanssa suuren lomahotellin, jonka palvelut ovat yhteiset. Finnmatkoilla on huoneita hotellin molemmissa osissa. Hotellit on rakennettu meksikolaiseen tyyliin, palapas-kattoineen ja puisine parvekekaiteineen. Osaan huoneista on 18-vuoden ikärajoitus.

Lentopalloa, sukellusta ja pyöräilyä
Täällä voit keskittyä monenlaiseen urheiluun ja toimintaan, kuten esim. lentopalloon, vesijumppaan, sukeltamiseen tai vaikka alueen tutustumiseen pyöräillen. Lapsille on sekä leikkipaikka, kansainvälinen lastenkerho että erityisesti lapsille suunnattuja aktiviteetteja. Ja kun haluat hemmotella itseäsi, varaa aika hotellin kylpylään. Hotellilla on myös kuntosali ja kauneushoitola.

Viisi isoa allasta ja kaksi lastenallasta
Kaiken kaikkiaan Catalonia Yucatan Beachillä on kolme uima-allasta ja kaksi lastenallasta. Lisäksi käytössäsi on vielä kaksi allasta sisarhotelli Riviera Mayassa. Rannalla on aurinkotuoleja. Vedessä on kiviä ja riutta, johon kalat tapaavat kerääntyä, joten älä unohda snorklausvarusteita.

Useita ravintoloita ja crêperia
Ravintola- ja baaritarjonta on runsas. Voit valita useasta buffet- ja à la carte -ravintolasta sekä sporttibaarista kulloinkin mieleisesi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje