Finnmatkojen Catalonia Yucatan Beach FFF+
Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Catalonia Yucatan Beach FFF+

All Inclusive -hotelli perheille lähellä rantaa

Hinta alk.
1 615 e 2 070 e
08.02.2015 Lähtöpaikka Helsinki for 15 päivää
Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Catalonia Yucatan Beach sijaitsee aivan rannan äärellä pienessä Puerto Aventurasin kylässä. Huoneissa on tilaa jopa neljälle matkustajalle. Erityisen ihanasti lomailet kun varaat huoneen Privilege-osasta. Näytä lisää
Hinta alk.
1 615 e 2 070 e
08.02.2015 Lähtöpaikka Helsinki for 15 päivää

Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Catalonia Yucatan Beach sijaitsee aivan rannan äärellä pienessä Puerto Aventurasin kylässä. Huoneissa on tilaa jopa neljälle matkustajalle. Erityisen ihanasti lomailet kun varaat huoneen Privilege-osasta.

Catalonia Yucatan Beach on rakennettu meksikolaiseen tyyliin, palapas-kattoineen ja puisine parvekekaiteineen. Ympäristö on vehreää ja vehmasta.

Lentopalloa, sukellusta ja pyöräilyä
Voit yhdessä perheesi kanssa keskittyä monenlaiseen urheiluun ja toimintaan, kuten esim. lentopalloon, vesijumppaan, sukeltamiseen tai vaikka alueen tutustumiseen pyöräillen. Lapsille on sekä leikkipaikka, kansainvälinen lastenkerho että erityisesti lapsille suunnattuja aktiviteetteja. Ja kun haluat hemmotella itseäsi, varaa aika hotellin vaikuttavaan kylpylään. Hotellilla on myös kuntosali ja kauneushoitola.

Viisi isoa allasta ja kaksi lastenallasta
Kaiken kaikkiaan Catalonia Yucatan Beachillä on kolme uima-allasta ja kaksi lastenallasta. Lisäksi käytössäsi on vielä kaksi allasta sisarhotelli Riviera Mayassa. Vedessä, rannan tuntumassa on runsaasti kiviä, joten älä unohda snorklausvarusteita.

Useita ravintoloita ja crêperia
Ravintola- ja baaritarjonta on runsas. Voit valita useasta noutopöytä- ja à la carte -ravintolasta, crêperiasta sekä mm. sporttibaarista kulloinkin mieleisesi.

Hienoja veneitä ja ostoksia Playa del Carmenissa
Puerto Aventurasissa on pienvenesatama, ravintoloita ja joitain pienehköjä putiikkeja. Ostoksille kannattaa suunnata Playa del Carmeniin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje