Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Catalonia Yucatan Beach FFF+

All Inclusive -hotelli perheille lähellä rantaa

Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Catalonia Yucatan Beach sijaitsee aivan rannan äärellä pienessä Puerto Aventurasin kylässä. Huoneissa on tilaa jopa neljälle matkustajalle. Erityisen ihanasti lomailet kun varaat huoneen "Privilege"-osasta. Lue lisää

Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Catalonia Yucatan Beach sijaitsee aivan rannan äärellä pienessä Puerto Aventurasin kylässä. Huoneissa on tilaa jopa neljälle matkustajalle. Erityisen ihanasti lomailet kun varaat huoneen "Privilege"-osasta.

Voit yhdessä perheesi kanssa keskittyä monenlaiseen urheiluun ja toimintaan, kuten esim. lentopalloon, vesijumppaan, sukeltamiseen tai vaikka alueen tutustumiseen pyöräillen. Lapsille on sekä leikkipaikka, kansainvälinen lastenkerho että erityisesti lapsille suunnattuja aktiviteetteja. Ja kun haluat hemmotella itseäsi, varaa aika hotellin vaikuttavaan kylpylään. Hotellilla on myös kuntosali ja kauneushoitola.

Crêpes & jäätelö
Kaiken kaikkiaan Catalonia Yucatan Beachillä on kolme uima-allasta ja kaksi lastenallasta. Altaista kaksi sijaitsee sisarhotelli Riviera Mayassa. Vedessä, rannan tuntumassa on runsaasti kiviä, joten älä unohda snorklausvarusteita.

Ravintola- ja baaritarjonta on runsas. Voit valita useasta noutopöytä- ja à la carte -ravintolasta, creperiasta sekä mm. sporttibaarista kulloinkin mieleisesi.

Catalonia Yucatan Beach on rakennettu meksikolaiseen tyyliin, palapas-kattoineen ja puisine parvekekaiteineen. Ympäristö on vehreää ja vehmasta.

Puerto Aventurasissa on pienvenesatama, ravintoloita ja joitain pienehköjä putiikkeja. Ostoksille kannattaa suunnata Playa del Carmeniin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit