Finnmatkojen Viva Wyndham Azteca FFF+
Perhelöytö

Viva Wyndham Azteca FFF+

All Inclusive -hotelli trooppisessa ympäristössä

Hinta alk.
1 375 e 1 725 e
17.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Viva Wyndham Aztecassa vietät mukavaa perhelomaa trooppisessa ympäristössä, Playacarin rannan keskivaiheilla. Matkan hintaan sisältyvä All Inclusive on käytössä vuorokauden ympäri, ja päivälliselle on valittavana peräti kahdeksan eri ravintolaa. Kansainvälinen lastenkerho, kisailut ja aktiviteetit tarjoavat mukavaa lomapuuhaa niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille. Näytä lisää
Hinta alk.
1 375 e 1 725 e
17.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Viva Wyndham Aztecassa vietät mukavaa perhelomaa trooppisessa ympäristössä, Playacarin rannan keskivaiheilla. Matkan hintaan sisältyvä All Inclusive on käytössä vuorokauden ympäri, ja päivälliselle on valittavana peräti kahdeksan eri ravintolaa. Kansainvälinen lastenkerho, kisailut ja aktiviteetit tarjoavat mukavaa lomapuuhaa niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille.

Aikuisille on tarjolla mm. vesijumppaa, kuntoilutila ja spa-hoitoja. Myös Viva Wyndham Mayan palvelut ovat käytössäsi (hotelli sijaitsee n. 300 metrin päässä). Tunnelma hotellissa on rento ja kansainvälinen; vieraita saapuu tänne ympäri maailmaa.

Allas aivan rannan tuntumassa
Rentoudu altaalla palmunlehvävarjojen kahistessa tuulessa. Rannalla voit pelata rantalentopalloa, kokeilla lainelautailua tai vain loikoilla palmun alla.

Viihde-esitykset, minidisko, livemusiikki ja sporttibaari ovat esimerkkejä hotellin iltaohjelmasta.

Paljon valinnanvaraa ravintoloissa
Hotellissa on noutopöytäravintola sekä kolme à la carte -ravintolaa. Lisäksi Viva Wyndham Mayassa on vielä neljä ravintolaa. A la carte -ravintolat ovat keittosuuntauksiltaan ja tyyliltään erilaisia ja niihin edellytetään pöytävarausta.

Tilavat huoneet
Tilavissa huoneissa on tilaa jopa neljälle. Parvekkeet sen sijaan ovat pienet ja kalustamattomat, muistuttaen ennemminkin ranskalaisia parvekkeita.  

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje