Finnmatkojen Riu Yucatán FFFF
All Inclusive Beach

Retket Meksiko

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Captain Rick's syvänmerenkalastusta

  Aaltojen keinuteltavana

  Tässä on tilaisuutesi kokeilla syvänmerenkalastusta oikean asiantuntijan kanssa pienessä ryhmässä. Lue lisää

  Tässä on tilaisuutesi kokeilla syvänmerenkalastusta oikean asiantuntijan kanssa pienessä ryhmässä.

  Retki kalastuksen merkeissä. Lähde Karibianmerelle kokeilemaan syvänmerenkalastusta.

  Jukatanin niemimaa tarjoaa upeat, maailmankuulut kalavedet! Veneen koko on joko 31' tai 35' ja veneeseen mahtuu maksimissaan 8 henkilöä. Onkivapa kiertää veneessä olijoiden kesken päivän aikana.

  Saat ottaa pyydystämäsi kalat mukaan, lukuun ottamatta lentokaloja, jotka heitetään takaisin mereen. Tavallisimmin pyydystät sinikaloja, meribasseja, raitamakrilleja, barrakudoja, tonnikaloja ja haikaloja.

  Hyvää kalaonnea!

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Captain Rick's syvänmerenkalastusta – yksityinen vene

  Aaltojen keinuteltavana

  Tässä on tilaisuutesi kokeilla syvänmerenkalastusta oikean asiantuntijan kanssa pienessä ryhmässä. Vuokraa oma vene seurueesi kanssa. Lue lisää

  Tässä on tilaisuutesi kokeilla syvänmerenkalastusta oikean asiantuntijan kanssa pienessä ryhmässä. Vuokraa oma vene seurueesi kanssa.

  Retki kalastuksen merkeissä. Lähde Karibianmerelle kokeilemaan syvänmerenkalastusta.

  Jukatanin niemimaa tarjoaa upeat, maailmankuulut kalavedet! Veneen koko on joko 31' tai 35' ja veneeseen mahtuu maksimissaan 8 henkilöä. Onkivapa kiertää veneessä olijoiden kesken päivän aikana.

  Saat ottaa pyydystämäsi kalat mukaan, lukuun ottamatta lentokaloja, jotka heitetään takaisin mereen. Tavallisimmin pyydystät sinikaloja, meribasseja, raitamakrilleja, barrakudoja, tonnikaloja ja haikaloja.

  Hyvää kalaonnea!

  Korkeintaan 8 hengen seurueet voivat vuokrata oman veneen syvänmerenkalastusretkelle joko 4, 6 tai 8 tunniksi.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Chichén Itzá

  Tämä pitää nähdä Meksikon lomalla!

  Tutustu yhteen kuuluisimmista arkeologisista alueista mayakansan kukoistuskaudelta. Lue lisää

  Tutustu yhteen kuuluisimmista arkeologisista alueista mayakansan kukoistuskaudelta.

  Lähde mukaan matkalle ajassa taaksepäin mayakansan aikaan. Kuuluisalla kulttuurilla, yhdellä maailman merkittävimmistä sivilisaatioista, oli kukoistuskautensa noin 600–900 ennen ajanlaskumme alkua.

  Chichén Itzá on parhaiten säilynyt mayakaupunki Jukatanin niemimaalla. Alueella on astronomisen observatorion, temppelin ja 24 m korkean pyramidin El Castillon rauniot.

  Kun kuljet yhdellä maailman kuuluisimmalla arkeologisella alueella, tunnet historian siipien havinan ja voit vain ihmetellä mayakansan tietoja astronomiasta ja matematiikasta.

  Opas esittelee sinulle aluetta ja kertoo jännittäviä tarinoita mayakansan elämästä ja kulttuurista. Sinulla on toki myös aikaa kierrellä alueella omin päin.

  Päivän päätteeksi käymme Valladolidin kaupungissa, jossa näet hieman paikallista elämää.

  Tämän jälkeen bussi ajaa takaisin hotelliisi rannikolla.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Chichén Itzá Deluxe

  Yksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä

  Tutustu yhteen kuuluisimmista arkeologisista alueista mayakansan kukoistuskaudelta. Lue lisää

  Tutustu yhteen kuuluisimmista arkeologisista alueista mayakansan kukoistuskaudelta.

  Lähde mukaan retkelle ajassa taaksepäin, mayakansan aikaan. Mayojen kulttuuri, yksi maailman ensimmäisistä sivilisaatioista, eli kukoistuksensa aikaa noin 600–900 ennen ajanlaskumme alkua.

  Chichén Itzá on parhaiten säilynyt mayakaupunki Jukatanin niemimaalla ja nähtävissä on astronomisen observatorion, temppelin sekä 24 metriä korkea pyramidi, El Castillo.

  Kun kuljet tällä maailman kuuluisimpiin kuuluvalla arkeologisella alueella, tunnet historian siipien havinan ja voit vain ihmetellä mayojen tietoja astronomiasta ja matematiikasta.

  Chichén Itzálla tapaat ammattitaitoisen, englantia puhuvan oppaan, joka näyttää sinulle aluetta ja kertoo jännittäviä tarinoita mayojen elämästä ja kulttuurista. Sinulla on myös aikaa kuljeksella alueella omin päin.

  Myöhäisen lounaan jälkeen retki jatkuu Valladolidin kaupunkiin, jossa pidämme valokuvaustauon.

  Retken päätteeksi käymme vielä cenotella, joka on eräänlainen, Jukatanin niemimaalla tyypillinen vedenalainen luola, jossa on tippukivimuodostelmia. Näet yhden näistä kauniista luolista, jonka vettä viidakossa asuvat mayat yhä käyttävät juomavetenä. Tämän jälkeen bussi kuljettaa retkeläiset takaisin hotelleihin.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Cobá & Tulum

  Luontoa ja kulttuuria!

  Nouse 42 metriä korkealle mayapyramidille Nohochmulille Cobassa ja näe kauneimmalla paikalla sijaitsevat mayarauniot Tulumissa. Lue lisää

  Nouse 42 metriä korkealle mayapyramidille Nohochmulille Cobassa ja näe kauneimmalla paikalla sijaitsevat mayarauniot Tulumissa.

  Retki alkaa käynnillä Cobássa, joka on suurin tähän mennessä löydetyistä mayakaupungeista Jukatanin niemimaalla. Kaupunki levittäytyy 47 km2 alueelle, jota yhdistää kalkkikivestä tehtyjen teiden verkosto. Cobán kaivaukset alkoivat 1970-luvulla.

  Suurella arkeologisella alueella on kaivettu esiin vasta 10 % kaiken kaikkiaan 6 200 rauniosta. Opastetulla kierroksella voit kuvitella, miltä löytöretkeilijöistä tuntui kun he saapuivat uuteen, tuntemattomaan paikkaan.

  Sinulla on myös tilaisuus kiivetä Jukatanin niemimaan korkeimmalle pyramidille, Nochoch-Mulille. Pyramidin korkeus on 42 metriä ja sen laelta on loistava näköala ympäröivään viidakkoon. Suurenmoinen kokemus, edellyttäen ettet kärsi korkeanpaikankammosta.

  Läheisessä ravintolassa syvällä viidakon ja raunioiden keskellä tarjoillaan lounas ennen kun matka jatkuu Tulumiin.

  Tulum on kaikkein kauniimmalla paikalla sijainnut mayakaupunki, jota kehystävät taustalla turkoosinsininen meri ja palmut. Se on myös kaivausalue, jossa käy enemmän vierailijoita kuin millään muulla arkeologisella kaivausalueella Meksikossa.

  Kaupungin tärkeimmät rakennukset oli rakennettu kalliolle 12 m merenpinnan yläpuolelle. Kaupungin paikka oli tarkkaan valittu ja se oli yksi tärkeimmistä kauppapaikoista mayakauden viimeisen ajanjakson aikana. Kaupunkia ympäröi valtava suojamuuri, joka on antanut kaupungille sen nimen, Tulum.

  Alueella on myös pieni ranta, jossa pääset ajan salliessa uimaan ennen paluumatkaa hotellille. Otathan siis uimavarusteet kaikenvaralta mukaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Delphinus – Dolphin ride

  Hieno hetki merten leikkisimpien asukkaiden kanssa

  Kukapa ei olisi uneksinut uintihetkestä delfiinien kanssa? Delfiinikeskus Delphinuksessa voit toteuttaa unelmasi! Lue lisää

  Kukapa ei olisi uneksinut uintihetkestä delfiinien kanssa? Delfiinikeskus Delphinuksessa voit toteuttaa unelmasi!

  Delfiinikeskus Delphinus sijaitsee merellisessä kansallispuistossa ja täällä tehdään paljon työtä sen eteen, että kaikilla delfiineillä olisi niin hyvä elämä kuin mahdollista.

  Haluatko nähdä, kuinka delfiinit leikkivät kun ne saavat tehdä sen vapaasta tahdostaan? Lähde silloin mukaan Dolphin ride -retkelle. Saat uida vapaasti delfiinien kanssa laguunissa ja opit tuntemaan näitä iloisia ja ystävällisiä eläimiä niiden kanssa uidessasi. Voit koskettaa niitä ja ne näyttävät oppimiaan erilaisia harjoituksia. Ennen kun huomaatkaan olet saanut suukon poskelle!

  Sukellusnaamarin avulla voit katsella pinnan alle ja näet, kuinka delfiinit uivat salamannopeasti paikasta toiseen. Lisäksi kuulet niiden kiehtovaa ääntelyä. Dolphin ride -retki päättyy unohtumattomaan kokemukseen: saat delfiinin evästä kiinni pitäen vauhdikasta kyytiä kun leikkisä delfiini pääsee vauhtiin.

  Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde uimaan delfiinien kanssa! Saat fantastisen kokemuksen ja lomamuiston, joka ei unohdu. Varsinainen uintiosuus kestää n. 30 minuuttia.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Delphinus – Ui delfiinien kanssa

  Kokemus, jota et unohda

  Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu ihaniin, lempeisiin delfiineihin lähietäisyydeltä. Lue lisää

  Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu ihaniin, lempeisiin delfiineihin lähietäisyydeltä.

  Saat 45 minuutin ajan oppia tuntemaan näitä iloisia ja ystävällisiä eläimiä polskuttelemalla niiden kanssa altaassa. Voit koskettaa niitä, ja ne esittelevät oppimiaan temppuja sinulle. Ja ennen kuin huomaatkaan saat delfiiniltä suukon poskelle!

  Todelliseen tulikokeeseen joudut, kun kaksi delfiiniä ui takaa luoksesi ja nostaa sinut vedestä. Kun ne päästävät sinut, liut takaisin veteen. Tätä temppua kutsutaan nimellä "foot push".

  Retki delfiinien luo on fantastinen kokemus ja sellainen lomamuisto, jota et koskaan unohda.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Delpinus – uintia delfiinin kanssa kahdelle

  Tunti kahdelle delfiinin kanssa

  Lähde mukaan retkelle ja vietä kokonainen tunti delfiinin ja matkakumppanisi kanssa! Lue lisää

  Lähde mukaan retkelle ja vietä kokonainen tunti delfiinin ja matkakumppanisi kanssa!

  Delphinus Couples Swim on sinun ja matkakumppanisi valinta, kun haluatte tilaisuuden mahdollisimman läheiseen vuorovaikutukseen delfiinien kanssa. Sinulle ja matkakumppanillesi on varattu tunti aikaa vietettäväksi Delphinus-keskuksessa asuvan delfiinin ja sen kouluttajan kanssa.

  Nyt teillä on mahdollisuus aitoon vuorovaikutukseen merten älykkäimmän ja hauskimman asukkaan kanssa. Delfiinit ovat uteliaita ja ne tulevat mielellään katsomaan, kuka on tullut niitä veteen tervehtimään.

  Tunnin ajan saatte oppia tuntemaan näitä iloisia ja ystävällisiä eläimiä. Voitte koskettaa delfiiniä ja se näyttää oppimiaan erilaisia harjoituksia. Ennen kuin huomaattekaan olette saaneet suukon poskelle!

  Delphinus Couples Swim alkaa 15 minuutin johdannolla, jonka jälkeen vietätte 60 minuuttia vedessä delfiinin kanssa.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Isla Contoy & Isla Mujeres

  Snorklausta, rantautumisia ja lintubongarin paratiisi

  Kokopäiväretken aikana käymme Isla Contoylla, jota pidetään Meksikon tärkeimpänä merilintujen pesintäpaikkana. Täältä retki jatkuu kohti Isla Mujeresia, jossa voit tehdä ostoksia tai vain rentoutua. Lue lisää

  Kokopäiväretken aikana käymme Isla Contoylla, jota pidetään Meksikon tärkeimpänä merilintujen pesintäpaikkana. Täältä retki jatkuu kohti Isla Mujeresia, jossa voit tehdä ostoksia tai vain rentoutua.

  Isla Contoy on ainutlaatuisen kaunis saari, jolla on syrjäisiä, vaalehiekkaisia rantoja ja lisäksi saaren kansallispuisto on yli 150 lintulajin koti. Täällä sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä fregattilintuja, ruskeita pelikaaneja ja amerikanmetsoja.

  Vene vie meidät Punta Samin satamasta Isla Contoyn kansallispuistoon. Pysähdymme snorklaamaan saaren edustalla olevalle riutalle. Sen jälkeen suuntaamme ihmettelemään Isla Contoyn tärkeintä nähtävyyttä eli sen kiehtovaa ja ainutlaatuista linnustoa. Sen jälkeen rantaudumme ja nautimme ennen lounasta paratiisimaisilla rannoilla auringosta ja uimisesta.

  Seuraavaksi vene vie meidät Isla Mujeresille, vanhaan kalastajakylään, jossa on leppoisa tunnelma. Voit kuljeskelle kylässä ja nauttia sen ilmapiiristä ja rantaelämästä. Isla Mujeres on vain 20 minuutin laivamatkan päässä rannikon tunnetuimmasta kaupungista Cancúnista. Se on pieni, vain noin seitsemän kilometrin pituinen ja alle kilometrin levyinen saari. Ehdit hyvin imeä itseesi paikallista tunnelmaa ja tutkia pikkukauppojen tarjontaa tai pistäytyä baarissa ennen kun palaamme satamaan ja veneellä taas kohti hotellia.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Isla Holbox Riviera Mayasta

  Päivä paratiisisaarella

  Retkipäivän aikana pääset vierailemaan koskemattomalla Isla de Holboxin saarella. Isla de Holbox on Meksikon ehkä tarkimmin varjeltu salaisuus. Jukatanin niemimaalta pohjoiseen sijaitsevan saaren luonto on suojeltu, ja se onkin todellinen idylli valkeahiekkaisine rantoineen ja turkoosine aaltoineen. Lue lisää

  Retkipäivän aikana pääset vierailemaan koskemattomalla Isla de Holboxin saarella. Isla de Holbox on Meksikon ehkä tarkimmin varjeltu salaisuus. Jukatanin niemimaalta pohjoiseen sijaitsevan saaren luonto on suojeltu, ja se onkin todellinen idylli valkeahiekkaisine rantoineen ja turkoosine aaltoineen.

  Ajamme pieneen Chiquilan kylään, joka sijaitsee n. 200 kilometrin päässä Playa del Carmenista pohjoiseen, ja nousemme pienehkön kalastusveneen kyytiin. Vene vie meidät cenoten luokse, Ojo de Aguaan, luonnon uima-altaaseen keskelle viidakkoa.

  Astumme maihin Isla de Holboxilla ja syömme lounaan, jonka jälkeen opas kuljettaa meitä saaren ympäri golfautoilla. Saamme näin saaresta hyvän yleissilmäyksen. Vietät ensimmäiset 30 minuuttia oppaan kanssa, jonka jälkeen sinulla on noin tunti aikaa tutustua saaren omin päin. Voit kierrellä ympäriinsä tai vaikka nauttia vilvoittavan drinkin palapa-majassa.

  Ennen paluumatkaa voit vielä omin päin kuljeskella saaren pienessä keskustassa. Teemme päivän aikana myös lyhyen pysähdyksen Passion Islandille, jossa pääset veneen pysähtyessä valokuvaamaan pelikaaneja ja flamingoja.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Isla Mujeres

  Ihana päivä merellä!

  Nouse katamaraaniin, joka vie sinut merelle ja kauniille Isla Mujeresin saarelle. Päivä aurinkoa palvonnan, uimisen ja snorklaamisen merkeissä odottaa. Lue lisää

  Nouse katamaraaniin, joka vie sinut merelle ja kauniille Isla Mujeresin saarelle. Päivä aurinkoa palvonnan, uimisen ja snorklaamisen merkeissä odottaa.

  Lähde mukaan ihanalle veneretkelle Isla Mujeresille, "naisten saarelle". Nousemme Cancúnissa katamaraaniin, jolla purjehdimme saarelle.

  Juuri ennen kun saavumme saarelle, ankkuroimme koralliriutalle ja voit halutessasi tutustua riutan runsaslukuiseen ja värikkääseen asujaimistoon. Snorklausvarusteet saat lainaksi alukselta.

  Sen jälkeen suuntaamme pieneen satamaan, josta voit kävellä saaren pohjoispuolelle, jossa on upea hiekkaranta. Tai ehkä mieluummin lähdet tutkimaan saaren pientä keskustaa ja sen pikkuputiikkeja, ravintoloita ja baareja. Voit myös vuokrata golfauton ja ajella sillä, kun vain muistat ottaa mukaan ajokorttisi.

  Tämän jälkeen nostamme uudelleen ankkurin ja alus kuljettaa meitä saaren kauniin rannikon edustalla. Ankkuroimme erään Beach Clubin luo, jossa nautimme grillatun lounaan. Ennen paluumatkalle lähtöä on vielä aikaa ottaa aurinkoa ja uida.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Jungle Maya

  Kokemuksia ja seikkailuja meksikolaisessa viidakossa

  Saat uida ja snorklata cenotessa ja liukua yli viidakon ziplinea pitkin! Jungle Maya tarjoaa huippuelämyksiä seikkailunhaluisille! Lue lisää

  Saat uida ja snorklata cenotessa ja liukua yli viidakon ziplinea pitkin! Jungle Maya tarjoaa huippuelämyksiä seikkailunhaluisille!

  Lähdemme tiheään viidakkoon nelivetoisella Mercedes Benz Unimogilla, joka saa näyttää mihin se pystyy. Poukkoilemme pitkin kapeita teitä ja on paras pitää hyvin kiinni, vaikka ajoneuvon nopeus ei koskaan nouse korkeaksi.

  Hieman ravisteltuina saavumme Nohoch Nachick -cenotelle, jossa odottaa mieliinpainuva kokemus. Cenote on eräänlainen vedenalainen luola, jossa on tippukivimuodostelmia. Ne ovat tyypillisiä Jukatanin niemimaalle. Cenoten luona saat snorklausvarusteet ja taskulampun ja sitten uimme yhdessä tähän fantastiseen vedenalaiseen luolaan. Snorklaus cenotessa on ikimuistoista.

  Ylhäällä tornissa sinut autetaan turvavaljaisiin ja kiinnitetään vanhaan köyteen, ziplineen. Sitten vain heittäydyt vatsanpohjaa kutittavaan matkaan! Harvat kokemukset vetävät vertoja vauhdikkaalle matkalle yli tiheän viidakkokasvillisuuden.

  Kaikkien näiden seikkailujen jälkeen keräämme voimia lounaalla ja levähdämme hetken ennen kun on aina nousta Unimogen kyytiin ja lähteä paluumatkalle halki viidakon.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Mayan Adventure

  Snorklausta vedenalaisessa luolassa

  Täydellinen yhdistelmä luontoa ja snorklausta sekä aloittelijoille että kokeneemmille snorklaajille. Ammattitaitoisen oppaan johdolla snorklataan kolmessa eri paikassa. Lue lisää

  Täydellinen yhdistelmä luontoa ja snorklausta sekä aloittelijoille että kokeneemmille snorklaajille. Ammattitaitoisen oppaan johdolla snorklataan kolmessa eri paikassa.

  Päivä alkaa suurehkolla mereen avautuvalla laguunilla, jossa on runsaasti värikkäitä kaloja ja koralleja. Saatat ihmetellä, kuinka makean ja suolaisen veden kohdatessa syntyvä murtovesi samenee. Hyvällä onnella näet laguunissa merikilpikonnan tai rauskun.

  Laguunilta matka jatkuu kohti viidakkoa ja saavumme pian cenotelle, kalkkikiveen syntyneeseen vedenalaiseen luolaan, joita niemimaalla on paljon. Voit hypätä vilvoittavaan veteen ja snorklata luolassa stalagmiittien ja stalaktiittien joukossa. Luolan perällä kääntyessäsi uimaan takaisinpäin kannattaa katsoa luolan suuaukkoa kohti veden alla, niin näet fantastisen sinisen valon.

  Päivän viimeisen snorklauspysähdyksen teemme toisella, avoimella cenotella. Jos rohkeus riittää, voit täällä hypätä veteen kallionkielekkeeltä.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Päivä delfiiniohjaajana – Delphinus Dreams Cancún

  Opi delfiinien salaisuudet

  Jos olet miettinyt millaista olisi olla delfiiniohjaaja, nyt saat tilaisuuden ottaa selvää! Päivän aikana pääset viettämään aikaa delfiinien ja niiden taitavien ohjaajien kanssa. Lue lisää

  Jos olet miettinyt millaista olisi olla delfiiniohjaaja, nyt saat tilaisuuden ottaa selvää! Päivän aikana pääset viettämään aikaa delfiinien ja niiden taitavien ohjaajien kanssa.

  Tämä retki on niille, jotka haluavat muodostaa syvemmän suhteen delfiinien kanssa. Päivän aikana pääset seuraamaan delfiinien ohjaajia ja opit miten meren leikkisämpien asukkaiden kanssa kommunikoidaan!

  Pääset myös näkemään miten delfiinien kasvatus luonnistuu Delphinus Dreams Centerissä. Opit päivän aikana miten parhaiten huolehditaan delfiinien terveydestä ja ylläpidetään niiden iloisuutta, sekä saat tietoa delfiinitutkimuksesta.

  Tietysti saat myös tilaisuuden viettää uima-altaalla paljon aikaa tämän kiehtovan vesieläimen kanssa. Opit miten niitä treenataan, millainen anatomia niillä on, ja muuta mielenkiintoista eläimestä. Pääset myös seuraamaan lähietäisyydeltä ohjaajan ja tämän delfiinin läheistä suhdetta.

  Lounasbuffet alkoholittomilla juomilla sisältyy retken hintaan. Uinti delfiinien kanssa kestää 45 minuuttia.

  Päivä delfiiniohjaajana on ikimuistoinen!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Rio Secreto

  Maanalainen joki

  Matkaamme pitkin Rio Secreto -jokea, satumaisten tippukivimuodostelmien lomassa, pimeässä luolassa. Tätä seikkailua et unohda! Lue lisää

  Matkaamme pitkin Rio Secreto -jokea, satumaisten tippukivimuodostelmien lomassa, pimeässä luolassa. Tätä seikkailua et unohda!

  Oletko joskus unelmoinut seikkailevasi Indiana Jonesin lailla pimeissä, mystisissä luolissa seikkailuja metsästämässä? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä juuri niin! Lähde mukaan seikkailemaan luoliin pitkin maanalaista Rio Secreton jokea eli "salaista jokea". Täällä voit kokea mystisen seikkailun tunnelmaa, mutta vältät epämiellyttävät yllätykset ja vaaralliset eläimet.

  Pukeudumme märkäpukuihin ja laskeudumme alas luolaan pitkin mutkittelevia käytäviä. Ympärilläsi on puikkomaisia tippukiviä eli stalaktiitteja sekä stalagmiitteja, jotka muistuttavat pitkiä steariinin peittämiä pylväitä. Mayakansa on aina pitänyt sadunomaista Rio Secretoa erityisen tärkeänä paikkana, ja vielä tänäkin päivänä sinne tullaan uskonnollisten tapahtumien yhteydessä.

  Sisällä luolassa seuraamme jokea, ja halukkaat voivat laskeutua syvempiin kohtiin pienelle uimakierrokselle. Unohtumaton elämys!

  Ennen hotellille paluuta tarjoillaan kevyt lounas.

  Kameroiden vieminen luolaan ei ole sallittua, mutta kuvia ja filmejä luolista on myytävänä vierailun jälkeen. Ethän myöskään ota koruja mukaan tälle retkelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sian Kaanin kansallispuisto

  Karibia aidoimmillaan

  Älä jää paitsi mahdollisuudesta kokea Sian Kaan – kansallispuisto, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Lue lisää

  Älä jää paitsi mahdollisuudesta kokea Sian Kaan – kansallispuisto, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista.

  Aloitamme matkan kuoppaisella ajelulla avoimella lava-autolla läpi viidakon, kohti ainutlaatuista Sian Kaanin kansallispuistoa. Perillä Punta Allensin satamassa tapaamme hummerinpyydystäjiä, jonka jälkeen jatkamme etenemistä läpi Sia Kaanin pienillä veneillä. Kansallispuisto on yli 350 lintulajin koti, joten sinulla on mahdollisuus nähdä iso osa Meksikon linnustosta retkellämme suuren linnustoreservaatin läpi. Alueen monimuotoisessa ympäristössä asustaa myös jaguaareja, puumia ja apinoita.

  Pysähdystauolla sinulla on mahdollisuus snorklaukseen värikkäiden korallien seassa. Päivän aikana voimme nähdä myös muun muassa delfiinejä ja villejä merikilpikonnia.

  Sia Kaanin retkellä koet Karibian luontoa aidoimmillaan – viidakon elämää, eksoottisia eläimiä ja ihanan turkoosinsinisen veden!

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Sukellusta

  Sukellusta maailman toiseksi suurimmalla koralliriutalla

  Tässä on tilaisuutesi kokea Meksikon fantastiset sukellusmahdollisuudet. Kanssamme sukellat sukellusyritysten kanssa, jotka takaavat korkean turvallisuuden – unohtumattomia kokemuksia unohtamatta. Lue lisää

  Tässä on tilaisuutesi kokea Meksikon fantastiset sukellusmahdollisuudet. Kanssamme sukellat sukellusyritysten kanssa, jotka takaavat korkean turvallisuuden – unohtumattomia kokemuksia unohtamatta.

  Mayarivieran ulkopuolella sijaitsee The Great Mayan Reef, maailman toiseksi suurin koralliriutta heti Australiassa sijaitsevan Suuren valliriutan jälkeen. The Great Mayan Reef –koralliriutta on miltei 100 mailia pitkä.

  Älä jätä mahdollisuutta kokea sukeltamista Karibianmerellä!

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sukellusta cenotessa

  Koe Meksikon vedenalaiset luolat

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden sukellukseen fantastisessa ympäristössä, yhdessä Meksikon myyttisistä vedenalaisista luolista, cenotessa. Lue lisää

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden sukellukseen fantastisessa ympäristössä, yhdessä Meksikon myyttisistä vedenalaisista luolista, cenotessa.

  Meksikossa on vain muutamia järviä ja jokia, mutta niiden sijaan täältä löytyy maailman suurin vedenalainen järjestelmä. Näitä eräänlaisia vedenalaisia luolia kutsutaan cenoteiksi, ja ne ovat kalkkikiveen muodostuneita vedentäyttämiä onkaloita ja kammioita. Mayat käyttivät näitä luolia ennen turva- ja uhripaikkoinaan – tänä päivänä ne ovat kuin luotuja snorklaamiseen ja sukeltamiseen!

  Päivä alkaa Akumalin sukelluskeskuksesta, jossa voit näyttää sukelluslupakirjasi. Täällä voit myös vuokrata varusteita.

  Ajamme jeepillä viidakon halki ja perillä cenottien luona, on aika sukeltaa kristallinkirkkaisiin vesiin. Käyttöön tarkoitetuilla taskulampuilla näet paremmin ympärillesi luolastossa.

  Älä jätä käyttämättä mahdollisuuttasi kokea cenottien ainutlaatuinen tunnelma!

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Tulum & Xel-Ha

  Mayaraunioita ja luonnonpuisto

  Aloitamme retken tutustumalla myyttisiin Tulumin raunioihin. Sen jälkeen on auringonoton, uimisen ja snorklauksen vuoro hienossa laguunissa Xel-Han luonnonpuistossa, jossa hintaan mukavasti sisältyy All Inclusive. Lue lisää

  Aloitamme retken tutustumalla myyttisiin Tulumin raunioihin. Sen jälkeen on auringonoton, uimisen ja snorklauksen vuoro hienossa laguunissa Xel-Han luonnonpuistossa, jossa hintaan mukavasti sisältyy All Inclusive.

  Retkellämme saat sekä tuntea historiansiipien havinan Tulumin mayaraunioilla että nauttia auringosta, uimisesta ja snorklaamisesta suositussa Xel-Han luonnonpuistossa.

  Retki alkaa Tulumissa, kaikkein kauneimmalla paikalla sijaitsevassa mayakaupungissa. Tulumin sijainti oli tarkkaan valittu ja se toimi kaupan keskuksena mayakauden viimeisellä jaksolla n. 1200 jaa. Tulum sijaitsee kalliolla, josta on hieno näköala huojuvien palmujen yli turkoosinsiniselle Karibianmerelle. Tulum on myös kaivausalue, jossa käy enemmän vierailijoita kuin millään muulla arkeologisella kaivausalueella Meksikossa.

  Kaupunkia ympäröi valtava suojamuuri, joka on viisi metriä leveä ja jossa on viisi porttia. Suojamuuri on antanut kaupungille sen nimen, Tulum.

  Seuraavaksi suuntaamme Xel-Han kauniiseen luonnonpuistoon Playa del Carmenin eteläpuolella. Xel-Ha on kuin suuri akvaario jossa on niin suolaista kuin makeaa vettä. Laguunissa on värikkäitä kaloja ja hienot snorklausmahdollisuudet.

  Käytä tilaisuus hyväksesi ja kellu pitkin pitkin jokea joka alkaa viidakosta ja päättyy suureen laguuniin. Voit myös uida delfiinien kanssa (lisämaksu) tai rentoutua palmujen väliin ripustetussa riippumatossa valkealla rannalla.

  Xel-Hassa hintaan sisältyy All Inclusive: lounasbuffén lisäksi siihen sisältyy alkoholittomia juomia ja pientä välipalaa.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Tulum Explorer

  Mayakaupunki meren rannalla

  Ei tarvitse matkustaa kovin kauas, jotta voi kokea tämän uskomattoman paikan kauneuden, kuulla oppaan kertovan mielenkiintoisesta mayakulttuurista ja tuntea historian siipien havinan. Lue lisää

  Ei tarvitse matkustaa kovin kauas, jotta voi kokea tämän uskomattoman paikan kauneuden, kuulla oppaan kertovan mielenkiintoisesta mayakulttuurista ja tuntea historian siipien havinan.

  Tämä retki vie Tulumiin, ehdottomasti kaikkein kauneimmalla paikalla sijaitsevaan mayakaupunkiin. Se sijaitsee huojuvien palmujen ympäröimänä kalliolla, josta on näköala turkoosinsiniselle Karibianmerelle. Se on lisäksi kaivauspaikka, jossa käy enemmän vierailijoita kuin millään muulla arkeologisella kaivausalueella Meksikossa!

  Kaupunkia ympäröi valtava, viisi metriä paksu suojamuuri, jossa on viisi porttia. Muuri on antanut kaupungille nimen Tulum.

  Kaupungin paikka oli tarkkaan valittu ja se oli tärkein kauppapaikka mayakauden viimeisen ajanjakson aikana noin 1200 jaa.

  Tämä puolipäiväretki on uskomattoman sisällökäs ja tarjoaa varmasti ikimuistoisia hetkiä!

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Underwaterworld

  Ui merikilpikonnien kanssa ja tutustu cenoteihin!

  Snorklausta Akumalin kilpikonnarannalla ja uimista cenotessa! Lue lisää

  Snorklausta Akumalin kilpikonnarannalla ja uimista cenotessa!

  Monet Meksikon kauneudet sijaitsevat veden alla – puolen päivän retkellämme koet kahden maailman parhaat palat: snorklausta merikilpikonnien kanssa Akumalin paratiisirannoilla sekä tutustumisen ja virkistävän uinnin vedenalaisessa luolassa, cenotessa.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Xcaret

  Teemapuisto kaikenikäisille

  Katso gepardia silmiin, ihaile puuman notkeutta. Snorklaa laguunissa. Käy intiaanishow'ssa. Tapaa delfiinejä ja haita. Kaikki tämä ja paljon muuta on tarjolla Xcaretissa. Lue lisää

  Katso gepardia silmiin, ihaile puuman notkeutta. Snorklaa laguunissa. Käy intiaanishow'ssa. Tapaa delfiinejä ja haita. Kaikki tämä ja paljon muuta on tarjolla Xcaretissa.

  Tämän retken eri vaihtoehdot näet Minun lomani -sivulta. Retken Xcaretiin voit halutessasi varata siten, että hintaan sisältyy:
  – Kuljetus puistoon (meno-paluu)
  – Plus-paketti, joka sisältää noutopöytälounaan, snorklausvarusteet, säilytyskaapin sekä pääsyn erityiselle VIP-alueelle.

  Playa del Carmenin eteläpuolella on fantastinen Xcaretin luonnonpuisto, jossa on paljon trooppisia kasveja kuten orkideoita. Voit kurkistaa lepakkoluolaan, tai ihailla perhosia, jotka hehkuvat kaikissa mahdollisissa väreissä. Akvaariossa on sekä trooppisia kaloja että merikilpikonnia. Käy myös katsomassa, kuinka taitavat, perinteisesti pukeutuneet ratsastajat esiintyvät hevosineen.

  Kun haluat tietää enemmän mielenkiintoisesta mayakulttuurista, käy ulkoilmamuseossa, jossa on jopa mayakylä. Kävelyn jälkeen on mukava pulahtaa virkistäytymään. Voit snorklata 600 metriä pitkässä maanalaisessa joessa, joka virtaa alueen alla.

  Puistossa on mahdollista myös uida delfiinien kanssa (lisämaksu) ja kylpeä laguuneissa.

  Kun nälkä yllättää, voit valita jonkun monista ravintoloista. Pimeyden laskeutuessa puiston ylle on kansainvälisen tason iltaviihteen aika. Täällä mayaintiaanit pelaavat pok ta pokia – pallopeliä, joka oli tärkeä osa mayakulttuuria. Esityksen loppupuolella on kansantanssiesitys, joka monen mielestä on illan kohokohta!

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Xel-Ha

  Luonnonpuisto ja snorklausta

  Xel-Han kauniin luonnonpuiston laguunissa on upeat snorklausmahdollisuudet perheille ja vasta-alkajille. Lue lisää

  Xel-Han kauniin luonnonpuiston laguunissa on upeat snorklausmahdollisuudet perheille ja vasta-alkajille.

  Tämän retken eri vaihtoehdot näet Minun lomani -sivulta. Xel-Han retken voit halutessasi varata siten, että hintaan sisältyy:
  – Kuljetus puistoon (meno-paluu)
  – Uinti delfiinien kanssa (n. 45 min.)

  Xel-Ha on kuin suuri akvaario jossa on niin suola- kuin makeaa vettä. Luonnonpuistossa on kaloja, kilpikonnia, aurinkoa ja hienot snorklausmahdollisuudet. Xel-Han laguuni josta puisto on saanut nimensä on satojen värikkäiden kalojen koti ja ihanteellinen paikka snorklauksen ystäville. Suojaisan laguunin kristallinkirkkaat vedet sopivat myös niille jotka eivät ole vielä kokeilleet snorklausta, sillä aaltoja ei ole paljon. Kannattaa kokeilla!

  Käytä tilaisuus hyväksesi ja kellu pitkin pitkin jokea joka alkaa viidakosta ja päättyy suureen laguuniin. Voit myös uida delfiinien kanssa (lisämaksusta) tai rentoutua palmujen väliin ripustetussa riippumatossa valkealla rannalla.

  Xel-Han alueella on All inclusive palvelu ; koko perhe syö ja juo hyvin koko päivän.
  Luonnonpuisto on avoinna 09.00 - 17.00.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus