Finnmatkojen Riu Yucatán FFFF

Riu Yucatán FFFF

Suuri uima-allas, All Inclusive ja paljon toimintaa

Hinta alk.
2 355 e
19.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Riu Yucatán sijaitsee Playacarissa aivan rannan äärellä. Tunnelma hotellissa on pirteän kansainvälinen ja hotellissa on runsaasti tekemistä. Hotellilla on kaikkea kuntosalista kolmeen uima-altaaseen sekä lisäksi hintaan sisältyvä, erittäin hyvä All Inclusive. Näytä lisää
Hinta alk.
2 355 e
19.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Riu Yucatán sijaitsee Playacarissa aivan rannan äärellä. Tunnelma hotellissa on pirteän kansainvälinen ja hotellissa on runsaasti tekemistä. Hotellilla on kaikkea kuntosalista kolmeen uima-altaaseen sekä lisäksi hintaan sisältyvä, erittäin hyvä All Inclusive.

Hotellialue on suuri ja trooppinen, jonka johdosta agutínit ja pesukarhujen lajiin kuuluvat nenäkarhut ovat täällä varsin tavallinen näky. Kaikki talot on rakennettu perinteiseen meksikolaiseen tyyliin ja sijaitsevat hajallaan ympäri laajaa hotellialuetta.

Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten
Voit varata RIU-lomasi ainoastaan Finnmatkojen kautta, seikka josta olemme erityisen ylpeitä. Yhteistä kaikille RIU-hotelleille on palvelun, ruuan ja juomien korkea laatu. Ja kaikkein tärkeimpänä – täällä sinä asiakkaana olet ykkönen!

Kuntosali, vesiurheilua ja iltaviihdettä
Haluat sitten lomallasi ottaa rennosti aurinkotuolissa tai osallistua aktiivisesti erilaiseen toimintaan, on Riu Yucatánissa mahdollisuus molempiin. Hotellilla on: 

  • Kolme uima-allasta, joista yhdessä allasbaari
  • Hyvinvarustettu kuntosali
  • Aktiviteetteja, leikkejä ja kisoja
  • Vesiurheilua rannalla
  • Viihdeohjelmaa sekä isoille että pienille

Kävellen tai taksilla Playa del Carmeniin
Vilkkaampaan Playa del Carmeniin pääset rantaa myöten kävellen tai taksilla.

All Inclusiven runsas valikoima

Riu Yucatánin asiakkaat voivat käyttää myös Riu Tequilan ja Riu Playacarin palveluja. Mikäli kaipaat vaihtelua, voit nauttia näissä hotelleissa myös lounaan (mutta ei päivällistä).

Riu Yucatánissa aterioita tarjoillaan viidessä ravintolassa. Käytössäsi on myös kuusi baaria ja kahvilaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje