Finnmatkojen Riu Yucatán FFFF

Riu Yucatán FFFF

Useita uima-altaita, All Inclusive ja paljon toimintaa

Hinta alk.
1 575 e 1 635 e
06.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
12 päivää
All Inclusive -hotelli Riu Yucatán sijaitsee Playacarissa aivan rannan äärellä. Tunnelma hotellissa on pirteän kansainvälinen ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti. Playa del Carmeniin pääset rantaa myöten kävellen tai taksilla. Runsas All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
1 575 e 1 635 e
06.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
12 päivää

All Inclusive -hotelli Riu Yucatán sijaitsee Playacarissa aivan rannan äärellä. Tunnelma hotellissa on pirteän kansainvälinen ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti. Playa del Carmeniin pääset rantaa myöten kävellen tai taksilla. Runsas All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Hotellialue on suuri ja trooppinen, jonka johdosta agutínit ja pesukarhujen lajiin kuuluvat nenäkarhut ovat täällä varsin tavallinen näky. Perinteiseen meksikolaiseen tyyliin rakennetut talot sijaitsevat hajallaan ympäri laajaa hotellialuetta.

Kolme uima-allasta ja minivesipuisto lapsille
Riu Yucatánissa voit valita kolmesta suuresta uima-altaasta; yhteen altaaseen on sijoitettu allasbaari. Aurinkoterasseilla on runsaasti aurinkotuoleja ja yksi altaista sijaitsee aivan rannan äärellä. Lapsille on oma pieni vesipuisto, jossa on pieniä liukumäkiä ja vettä ruiskuttavia kärpässieniä.   

Leppoisaa rantaelämää, vesiurheilua ja kuntoilua
Haluat sitten lomallasi ottaa rennosti aurinkotuolissa liidunvalkealla rannalla tai osallistua aktiivisesti erilaiseen toimintaan, on Riu Yucatánissa mahdollisuus molempiin. Täällä on mm.:

  • Hyvin varustettu kuntosali ja sauna
  • Body boardingia ja purjelautailua
  • Melontaa kajakeilla ja snorklausta
  • Lentopalloa ja pöytätennistä
  • RiuLand 4–7 ja 8–12-vuotiaille
  • Viihdeohjelmaa iltaisin kaikenikäisille
  • 18-reikäinen golfkenttä lähellä hotellia

Runsas All Inclusive 
Riu Yucatánin asiakkaat voivat käyttää myös Riu Tequilan ja Riu Playacarin palveluja. Mikäli kaipaat vaihtelua, voit käydä nauttimassa näissä hotelleissa lounaan.

Riu Yucatánissa aterioita tarjoillaan viidessä ravintolassa. Käytössäsi on myös kuusi baaria ja kahvilaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje