Finnmatkojen Riu Yucatán FFFF
All Inclusive Beach

Riu Yucatán FFFF

Suuri uima-allas, All Inclusive ja paljon toimintaa

All Inclusive -hotelli Riu Yucatán sijaitsee Playacarissa aivan rannan äärellä. Tunnelma hotellissa on pirteän kansainvälinen ja huoneissa on tilaa jopa neljälle. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin pääset rantaa myöten kävellen tai taksilla. Näytä lisää

All Inclusive -hotelli Riu Yucatán sijaitsee Playacarissa aivan rannan äärellä. Tunnelma hotellissa on pirteän kansainvälinen ja huoneissa on tilaa jopa neljälle. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin pääset rantaa myöten kävellen tai taksilla.

Hotellialue on suuri ja trooppinen, jonka johdosta agutínit ja pesukarhujen lajiin kuuluvat nenäkarhut ovat täällä varsin tavallinen näky. Kaikki talot on rakennettu perinteiseen meksikolaiseen tyyliin ja sijaitsevat hajallaan ympäri laajaa hotellialuetta.

Kuntosali, vesiurheilua ja iltaviihdettä
Haluat sitten lomallasi ottaa rennosti aurinkotuolissa tai osallistua aktiivisesti erilaiseen toimintaan, on Riu Yucatánissa mahdollisuus molempiin. Hotellilla on kolme uima-allasta joista yhdessä allasbaari sekä runsaasti tekemistä ja palveluita kuten esim. kuntosali, sauna, erilaisia leikkejä, kilpailuja ja vesiurheilua. Viihdeohjelmaa järjestetään sekä isoille että pienille joka ilta.

All Inclusiven runsas valikoima

Riu Yucatánin asiakkaat voivat käyttää myös Riu Tequilan ja Riu Playacarin palveluja. Mikäli kaipaat vaihtelua, voit nauttia näissä hotelleissa myös lounaan (mutta ei päivällistä).

Riu Yucatánissa aterioita tarjoillaan viidessä ravintolassa. Käytössäsi on myös kuusi baaria ja kahvilaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje