Isla Mujeres

Pieni Isla Mujeresin saari sijaitsee vain 20 minuutin venematkan päässä rannikon tunnetuimmasta kaupungista Cancúnista. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla rannan äärellä. Täällä voit niin sukeltaa, snorklata kuin kokeilla monenlaista vesiurheilua. Kivenheiton päässä on kauppoja ja kodikkaita ravintoloita. Lue lisää

Pieni Isla Mujeresin saari sijaitsee vain 20 minuutin venematkan päässä rannikon tunnetuimmasta kaupungista Cancúnista. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla rannan äärellä. Täällä voit niin sukeltaa, snorklata kuin kokeilla monenlaista vesiurheilua. Kivenheiton päässä on kauppoja ja kodikkaita ravintoloita.

Privilege Aluxes -hotellissamme on kaikkea mitä aikuisten lomanviettoon kuuluukin: uima-altaita, jacuzzi, ravintola sekä viihtyisä lounge meren äärellä. Hotelli sijaitsee Playa Norten hienon rannan äärellä, vain lyhyen kävelymatkan päässä satamasta, josta lautta Cancúniin kulkee. Täällä on niin ravintoloita, kylpylöitä kuin pikkuputiikkejakin, mutta ei niin runsaasti kuin Cancúnissa.

Naisten saari
Mayakansan aikana saari oli pyhitetty kuun jumalattarelle Ixchelille. Espanjalaisten valloitusten yhteydessä 1500-luvulla täältä löydettiin häntä esittäviä patsaita, mikä on yksi selitys saaren nimelle, Isla Mujeres ("naisten saari").

Snorklausta ja sukellusta
Mayarivieran lähistöllä on myös monia hyviä snorklauspaikkoja. Heti rannikon ulkopuolella on The Great Mayan Reef, maailman toiseksi pisin koralliriutta. Myös aloittelijat voivat osallistua snorklausretkille, joilla jo muutaman metrin päästä riutan yläpuolelta voi nähdä merikilpikonnia, papukaijakaloja ja värikkäitä koralleja.

Cenotes – snorklausta luolissa
Voit lisäksi osallistua järjestetyille, sisämaahan suuntautuville retkille ja päästä snorklaamaan. kalkkikivionkaloihin, joita kutsutaan nimellä cenotes. Ne ovat maanalaisia luolia, jotka ovat puoliksi makean veden peitossa. Täällä voit uida tippukivimuodostelmien keskellä kiehtovassa valaistuksessa.

Mayakaupunkeja viidakossa
Kulttuurinharrastajille on tarjolla myös ainutlaatuisia retkimahdollisuuksia. Juuri näillä seuduilla maya-intiaanien korkeakulttuuri kukoisti aina espanjalaisten hyökkäykseen asti vuonna 1520. Opastetut retkemme vievät sinut muun muassa Chichén Itzan, Cobanin ja Tulúmin temppelikaupunkeihin.

Lähde opastetulle retkelle
Kun haluat lomastasi irti mahdollisimman paljon, kannattaa lähteä mukaan opastetuille retkillemme. Osallistuminen retkille Isla Mujeresista käsin onnistuu tulemalla omatoimisesti Puerto Juárezin satamaan mantereelle, jonne saarelta lähtevät veneet ja lautat rantautuvat. Lue lisää Retket-välilehdeltä yläpuolelta.

Yhdistä rantaloma ja TEMA
Voit myös yhdistää viikon rantalomaasi TEMAn viikon pituisen kiertomatkan Jukatanilla. Lue lisää TEMAn matkoista www.temamatkat.fi

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Cancuniin meno n. 12 t 50 min. ja paluu n. 10 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Isla Mujeresilla n. 1 t 30 min. sisältäen 20 min. autolautan ja mahdolliset odotusajat. Näytä lisää

Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Isla Mujeresilla n. 1 t 30 min. sisältäen 20 min. autolautan ja mahdolliset odotusajat.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Isla Mujeres yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Isla Mujeresilla ja jossakin muussa Meksikon lomakohteemme hotellissa mantereella, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta ja joskus lentokentän kautta, jossa saatat joutua odottamaan jatkokuljetusta.

Jos varaat yhdistelmäloman Isla Mujeres ja Isla de Holbox, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta, ei koskaan lentokentän kautta.

Sulje

Suosituimmat hotellit