Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Isla de Holbox

Retket Meksiko

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Sinun Lomasi -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Cabo Catoche

  Ihana retki merellä

  Lähde mukaan Cabo Catocheen, niemelle, jonka edustalla Karibianmeri ja Meksikon lahti kohtaavat. Delfiinejä, pistäytymisiä rantaan ja löytöretkiä. Lue lisää

  Lähde mukaan Cabo Catocheen, niemelle, jonka edustalla Karibianmeri ja Meksikon lahti kohtaavat. Delfiinejä, pistäytymisiä rantaan ja löytöretkiä.

  Lähdemme veneellä kuuluisalle Cabo Catochen niemelle, noin 40 km päähän Isla de Holboxilta. Niemen edustalla kohtaa kaksi suurta merialuetta: Meksikon lahti ja Karibianmeri. Menemme niin pitkälle pohjoiseen kun se Jukatanin niemimaan edustalla pysyen on mahdollista ja hyvällä onnella näemme venematkalla delfiinejä.

  Perillä voit kalastaa, ottaa aurinkoa, snorklata tai vain rentoutua.

  Kapteenimme valmistaa herkullisen cevichen kaloista, jotka on juuri pyydystetty. Yksinkertainen lounas tarjoillaan rannalla. Paluumatkalla kuljemme veneellä halki mangrovesuon, jos on nousuveden aika. Saavuttuamme takaisin hotellin, olemme tulleet tehneeksi kierroksen koko Isla de Holboxin ympäri.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki $75
 • Chichén Itzá Isla de Holboxilta

  Tämä pitää nähdä Meksikon lomalla!

  Tutustu yhteen kuuluisimmista arkeologisista alueista mayakansan kukoistuskaudelta. Lue lisää

  Tutustu yhteen kuuluisimmista arkeologisista alueista mayakansan kukoistuskaudelta.

  Lähde mukaan matkalle ajassa taaksepäin mayakansan aikaan. Kuuluisalla kulttuurilla, yhdellä maailman merkittävimmistä sivilisaatioista, oli kukoistuskautensa noin 600–900 ennen ajanlaskumme alkua.

  Chichén Itzá on parhaiten säilynyt mayakaupunki Jukatanin niemimaalla. Alueella on astronomisen observatorion, temppelin ja 24 m korkean pyramidin El Castillon rauniot.

  Kun kuljet yhdellä maailman kuuluisimmalla arkeologisella alueella, tunnet historian siipien havinan ja voit vain ihmetellä mayakansan tietoja astronomiasta ja matematiikasta.

  Oppaanasi tällä retkellä on englantia puhuva paikallisopas, joka tavataan Chichén Itzássa. Hän esittelee sinulle aluetta ja kertoo jännittäviä tarinoita mayakansan elämästä ja kulttuurista. Sinulla on toki myös aikaa kierrellä alueella omin päin.

  Lounaan jälkeen käymme yhdellä Jukatanin niemimaalle tyypillisellä cenotella, eräänlaisella vedenalaisella luolalla, jossa on tippukivimuodostelmia. Viidakossa asuvat mayat käyttävät cenotejen vettä edelleen juomavetenä.

  Päivän päätteeksi tutustumme Valladolidin kaupunkiin, jossa sinulla on tilaisuus nähdä, kuinka meksikolaiset kaupungit on rakennettu ja kokea hieman kansanelämää. Sen jälkeen onkin aika palata takaisin Isla de Holboxille.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki $130
 • Kajakkimelontaa mangrovesuolla

  Seikkailu meksikolaiseen erämaahan

  Kajakki on täydellinen liikkumisväline, kun on kyse löytöretkestä mangrovesoille! Ajelehdimme hiljalleen eteenpäin, jolloin meillä on runsaasti aikaa tutustua vesistöalueen linnustoon ja jännittävään kasvillisuuteen. Lue lisää

  Kajakki on täydellinen liikkumisväline, kun on kyse löytöretkestä mangrovesoille! Ajelehdimme hiljalleen eteenpäin, jolloin meillä on runsaasti aikaa tutustua vesistöalueen linnustoon ja jännittävään kasvillisuuteen.

  Lähde mukaan erämaaseikkailulle Los Corchalesin luonnonsuojelualueelle – matkalle ainutlaatuiseen ekosysteemiin, jossa erilaiset orkidealajit kiipeilevät kilvan pitkin järeitä puunrunkoja.

  Matkaamme ensin mangrovesuolle veneellä, jonka jälkeen vaihdamme kulkuneuvoksi kajakit ja lähdemme kohti monimuotoista kasvi- ja eläinloistoa.

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

  Hintaesimerkki $45
 • Kalastusretki Isla de Holboxilta

  Kalastusretki ja lounas

  Lähde mukaan noin neljä tuntia kestävälle kalastusretkelle! Voit saada suuren saaliin. Lue lisää

  Lähde mukaan noin neljä tuntia kestävälle kalastusretkelle! Voit saada suuren saaliin.

  Kalastusretkellämme saat hyvällä kalaonnella saaliiksi niin pieniä kuin suuriakin kaloja. Tavallisimpia saaliita Isla de Holboxin edustan vesillä ovat taimen, ahven ja meriahven.

  Kapteeni vie meidät parhaille kalavesille, jossa sitten saat kokeilla kalaonneasi. Kun nälkä alkaa kurnia, kapteeni valmistaa "cevichen" eli raikkailla yrteillä marinoitua tuoretta kalaa saaliistamme.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki $50
 • Lintusaari Isla Pajaros

  Luonnon ja lintujen ystäville

  Opettele tuntemaan Isla de Holboxin ja naapurisaarien ympäristöä ja luontoa. Lue lisää

  Opettele tuntemaan Isla de Holboxin ja naapurisaarien ympäristöä ja luontoa.

  Retki suuntautuu pienelle Isla Pajaroksen lintusaarelle – pájaro on lintu espanjaksi. Saarella on kaikkiaan 35 erilaista lintulajia. Nousemme näköalatorniin, josta on hyvä mahdollisuus nähdä niistä monia.

  Pistäydyttyämme vielä virkistäytymässä Yalahaun makean veden lähteessä suuntaamme kohti Isla Pasiónia. Teemme lyhyehkön kierroksen saarella.

  Jos olet kiinnostunut luonnosta ja linnuista, on tämä retki juuri oikea sinulle.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki $30
 • Ostosretki Cancúniin Isla de Holboxilta"

  Tilaisuutesi shoppailla!

  Lähde mukaan Plaza las Americas -ostoskeskukseen. Vierailemme myös paikallisilla käsityömarkkinoilla. Lue lisää

  Lähde mukaan Plaza las Americas -ostoskeskukseen. Vierailemme myös paikallisilla käsityömarkkinoilla.

  Lähde mukaan Jukatanin niemimaan suurimpaan huvittelumetropoliin! Täältä voit löytää tuliaiseksi tai kotiin vietäväksi värikkään riippumaton tai vaikkapa tequilaa. Kokopäiväretki shoppailijoille!

  Retkemme vie sinut kaupungin parhaimpiin ostoskeskuksiin, Plaza las Americasiin ja La Islaan, joissa on tunnettuja kansainvälisiä muotiliikkeitä ja ravintoloita. Lisäksi saat tilaisuuden kokea Cancúnin keskustan ja Mercado 28:n paikalliseen tunnelmaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Shoppailu

  Hintaesimerkki $120
 • Rio Lagartos & Ek Balam

  Tutustu aitoon Meksikoon laajemmin

  Päiväretki Ek Balamin kuuluisalle arkeologiselle kaivausalueelle, jossa on rakennuksien raunioita ja hyvin säilyneitä jäänteitä mayakansan ajoilta. Retkeen sisältyy myös veneajelu flamingoreservaatissa. Lue lisää

  Päiväretki Ek Balamin kuuluisalle arkeologiselle kaivausalueelle, jossa on rakennuksien raunioita ja hyvin säilyneitä jäänteitä mayakansan ajoilta. Retkeen sisältyy myös veneajelu flamingoreservaatissa.

  Matkaamme sisämaahan Ek Balamin kaivausalueelle, jossa on hyvin säilyneitä jäänteitä ja raunioita mayakansan aikakaudelta. Arkeologit jatkavat edelleen kaivauksia alueella, mutta kävijöillä on mahdollisuus tutustua lähemmin jo löydettyihin rakennelmiin, patsaisiin ja naamioihin. Alueella tehdään lyhyehkö kierros englantia puhuvan oppaan johdolla.

  Matkalla kohti Rio Lagartosta ja flamingoreservaattia ohitamme useita pieniä, aitoja meksikolaisia kyliä ja näemme, millaista on meksikolaisten arki. Perillä Rio Lagartoksessa nousemme meitä odottavien pienten veneiden kyytiin ja teemme parin tunnin veneajelun laguunilla ja sen flamingoreservaatissa.

  Rio Lagartos on murtovesialuetta, jossa kasvaa mangrovepuita ja jossa viihtyvät monenlaiset eläimet. Flamingojen lisäksi näemme muita lintuja, esimerkiksi haikaroita, kotkia ja pelikaaneja. Hyvällä onnella saatamme nähdä myös krokotiileja, joita alueella asuu.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki $150