Finnmatkojen Isla de Holbox
S?k pris och boka resa

Isla de Holbox

Isla de Holbox on Meksikon ehkä tarkimmin varjeltu salaisuus. Jukatanin niemimaalta pohjoiseen sijaitsevan saaren luonto on suojeltu, ja se onkin todellinen idylli valkohiekkaisine rantoineen, turkoosine aaltoineen ja palmunlehväkattoisine hotelleineen. Täällä pääset kokemaan jotakin erilaista – mukavasti Cancuniin laskeutuvalla tilauslennollamme matkustaen. Lue lisää

Isla de Holbox on Meksikon ehkä tarkimmin varjeltu salaisuus. Jukatanin niemimaalta pohjoiseen sijaitsevan saaren luonto on suojeltu, ja se onkin todellinen idylli valkohiekkaisine rantoineen, turkoosine aaltoineen ja palmunlehväkattoisine hotelleineen. Täällä pääset kokemaan jotakin erilaista – mukavasti Cancuniin laskeutuvalla tilauslennollamme matkustaen.

Isla de Holbox on pituudeltaan n. 40 kilometriä ja elämänmeno on rentoa. Rauhallinen lomaelämä soljuu rinta rinnan paikallisten arkipäivän rinnalla. Autoja on tuskin lainkaan saaren kaduilla, jotka ovat tiivistä hienoa hiekkaa. Vaikka tunnelma on kuin koskemattomassa paratiisissa, on Cancúniin vain muutaman tunnin ajomatka.

Koskemattomia rantoja
Yhtä rauhallista on matalilla rannoilla. Vesi on kirkasta, ja usean kilometrin pituisella hiekkarannalla on runsaasti meren huuhtomia kotiloita. Saaren luonto on jätetty koskemattomaksi runsaan lintukannan suojelemiseksi. Parempaa paikkaa ulkomaailmasta irtautumiseen on vaikea kuvitella.

Rentoa katuelämää
Saaren ainoassa kaupungissa on tusinan korttelin verran matalia pastellisävyisiä taloja, pikkukauppoja taidekäsitöineen sekä kourallinen ravintoloita. Iltaisin väki kokoontuu nauttimaan ravintoloiden kala- ja äyriäisherkuista. Kannattaa maistaa pizzaa, jonka täytteenä on vastapyydettyä hummeria!

 


Suosittelemiamme hotelleja
 • Villas Paraiso del Mar, All Inclusive ja todella hyvä ravintola
 • Las Nubes, yksi saaren parhaista hotelleista ja vaikutelma laivalla olosta
 • Lisää hotelleja tulee myyntiin huhtikuun loppupuolella

 

Delfiinejä ja vaaleanpunaisia flamingoja
Yalahaun laguunin ansiosta Isla de Holboxilla on lukuisia lintulajeja. Voit nähdä esimerkiksi pelikaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja ja harvinaisia merilintuja. Toukokuusta syyskuulle matkailijoita houkuttelee saarelle mahdollisuus uida saaren ohittavien valashaiden kanssa. Saarta ympäröivissä vesissä saattaa myös nähdä delfiinejä.

 


Mielenkiintoisia retkiä
 • Chichén Itzan ja Ek Balamin mayatemppelit
 • Delfiinisafari
 • Syvämerenkalastusta
 • Retki lintusaarelle
 • Ostosretki Cancuniin

 

Kaksi lomakohdetta yhdellä lomalla
Ihastuttavan rentouttava viikko Isla de Holboxilla rantakävelyiden, snorklauksen ja herkullisten äyriäisillallisten merkeissä sopii täydellisesti niille, jotka haluavat hieman hidastaa tahtia. Kokeaksesi lomallasi vielä enemmän, voit yhdistää lomaasi vielä lisäviikon eläväisemmässä Playa del Carmenissa.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Lentoaika Helsingistä meno n. 12 t 40 min ja paluu n. 10 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetus kestää yhteensä n. 3 t sisältäen lautan odotusajan. Cancúnin lentokentältä matka bussilla tai minibussilla Chiquilaan kestää n. 2 t. Chiquilasta lautalla tai pienehköllä veneella Isla de Holboxille n. 25 min. Isla de Holboxilla asiakkaat noudetaan golfautoilla hotelleihin. Näytä lisää

Lentokenttäkuljetus kestää yhteensä n. 3 t sisältäen lautan odotusajan. Cancúnin lentokentältä matka bussilla tai minibussilla Chiquilaan kestää n. 2 t. Chiquilasta lautalla tai pienehköllä veneella Isla de Holboxille n. 25 min. Isla de Holboxilla asiakkaat noudetaan golfautoilla hotelleihin.

Kuljetus lentokentältä/lentokentälle ei sisälly matkan hintaan, mutta on varattavissa ennakkoon lisäpalveluna. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Matkan ensimmäinen ja viimeinen yöpyminen saattavat olla mantereella, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin.

Isla de Holbox yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Isla de Holboxilla ja jossakin muussa Meksikon kohteemme hotellissa, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Rauhallinen keidas
  • Isla de Holbox

  Villas Paraiso del Mar FFFF

  Tyylikäs hotelli, All Inclusive lisäpalveluna

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,6 /10
  Rantaan 20–100 m
  Keskustaan 800 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 06.12.2015 12 päivää
  1 410 e 1 310 e
  LUE LISÄÄ
  • Isla de Holbox

  La Palapa FF+

  Kodikas, yksinkertainen hotelli lähellä rantaa

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio puuttuu
  Rantaan 50 m
  Keskustaan 300 m
  Uima-allas / Lastenallas Ei / Ei
  Ravintola / Baari On / Ei
  Helsinki 21.01.2016 8 päivää
  1 375 e 1 295 e
  LUE LISÄÄ
 • Parhaalla paikalla
  • Isla de Holbox

  Arena FFF+

  Torin laidalla – kattoterassilla allas

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio puuttuu
  Rantaan 200 m
  Keskustaan 25 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari Ei / On
  Helsinki 15.11.2015 15 päivää
  1 290 e 995 e
  LUE LISÄÄ
 • Uniikki hotelli
  • Isla de Holbox

  Casa Sandra FFF+

  Rannan lähellä, intohimona taide

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio puuttuu
  Rantaan 20–50 m
  Keskustaan 350 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 21.01.2016 8 päivää
  1 625 e 1 545 e
  LUE LISÄÄ