Finnmatkojen Isla de Holbox

Isla de Holbox

Isla de Holbox on Meksikon ehkä tarkimmin varjeltu salaisuus. Jukatanin niemimaalta pohjoiseen sijaitsevan saaren luonto on suojeltu, ja saari onkin todellinen idylli upeine valkohiekkaisine rantoineen, turkoosine aaltoineen ja palmunlehväkattoisine hotelleineen. Loma Isla de Holboxilla on osa yhdistelmälomaa, jonka ensimmäisen viikon vietät valitsemassasi hotellissa joko Play del Carmenissa tai Puerto Moreloksessa. Ja toisen viikon rentoudut rauhallisella Isla de Holboxilla. Täydellistä, kun haluat yhdistää vilkkaamman lomakohteen rauhalliseen lomailuun kaukana kaupoista ja ihmisvilinästä! Lue lisää

Isla de Holbox on Meksikon ehkä tarkimmin varjeltu salaisuus. Jukatanin niemimaalta pohjoiseen sijaitsevan saaren luonto on suojeltu, ja saari onkin todellinen idylli upeine valkohiekkaisine rantoineen, turkoosine aaltoineen ja palmunlehväkattoisine hotelleineen. Loma Isla de Holboxilla on osa yhdistelmälomaa, jonka ensimmäisen viikon vietät valitsemassasi hotellissa joko Play del Carmenissa tai Puerto Moreloksessa. Ja toisen viikon rentoudut rauhallisella Isla de Holboxilla. Täydellistä, kun haluat yhdistää vilkkaamman lomakohteen rauhalliseen lomailuun kaukana kaupoista ja ihmisvilinästä!

Isla de Holboxilla elämänmeno on rentoa, ja rauhallinen lomaelämä soljuu rinta rinnan paikallisten arkipäivän rinnalla. Autoja on tuskin lainkaan saaren kaduilla, jotka ovat tiivistä hienoa hiekkaa. Yhtä rauhallista on matalilla rannoilla kivenheiton päässä. Vesi on kirkasta ja kilometrien pituisen hiekkarannan vesirajassa on meren huuhtomia kotiloita ja levää. Saaren runsasta linnustoa suojellaan jättämällä luonto koskemattomaan tilaan. Saaren sijaintia Meksikonlahdella on kiittäminen siitä, että aallot rullaavat pehmeästi rantaan. Parempaa paikkaa ulkomaailmasta irtautumiseen on vaikea kuvitella.

Rentoa iltaelämää
Isla de Holbox on pituudeltaan n. 40 kilometriä, ja vaikka tunnelma on kuin koskemattomassa paratiisissa, on Cancúniin vain muutaman tunnin ajomatka. Nykyisin Isla de Holboxilla on noin kaksituhatta asukasta, ja saarella liikkuessasi huomaat varmasti kalastuksen merkityksen. Saaren ainoassa kaupungissa on tusinan korttelin verran matalia pastellisävyisiä taloja, pikkukauppoja taidekäsitöineen sekä kourallinen ravintoloita. Kaupunki herää eloon iltaisin, kun väki kokoontuu nauttimaan ravintoloiden kala- ja äyriäisherkuista.

Ui valashaiden kanssa
Yalahaun laguunin ansiosta Isla de Holboxilla on lukuisia lintulajeja. Voit nähdä esimerkiksi pelikaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja ja harvinaisia merilintuja. Saarta ympäröivissä vesissä saattaa myös nähdä delfiinejä.
Toukokuun ja syyskuun välisenä aikana valtavat valashait ohittavat saaren. Kun haluat kokea jotain todella erityistä, tule mukaan retkelle, jolla on mahdollisuus uida valashaiden kanssa. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Hotelli aivan rannalla
Villas Paraiso del Marissa asut viihtyisästi sisustetuissa juniorsviiteissä täydellisellä paikalla aivan matalan hiekkarannan tuntumassa. Hotelli sijaitsee viidakon vehreydessä, saaren keskustaan pääset kuitenkin kätevästi kävellen. Kun haluat asua todella mukavasti, voit valita All Inclusiven. Lue lisää hotellikuvauksesta.

Yhdistä Isla de Holbox ja Playa del Carmen tai Puerto Morelos
Ihastuttavan rentouttava viikko Isla de Holboxilla rantakävelyiden, snorklauksen ja herkullisten äyriäisillallisten merkeissä sopii täydellisesti niille, jotka haluavat hieman hidastaa tahtia. Kokeaksesi lomallasi vielä enemmän, tarjoamme loman Isla de Holboxilla yhdistelmälomana, jossa ensimmäisen viikon vietät valitsemassasi hotellissa joko Playa del Carmenissa tai Puerto Moreloksessa. Toisen viikon lomailet Isla de Holboxilla hotelli Villas Paraiso del Marissa (FFFF).

Matkan hintaan sisältyy
Edestakaisten lentojen ja 14 hotelliyöpymisen lisäksi matkan hintaan kuuluu myös lauttamatkat (noin 25 minuuttia/suunta) mantereen ja Isla de Holboxin välillä. Tämän lisäksi hintaan sisältyy myös edestakaiset lentokenttäkuljetukset, sekä kuljetukset hotellin ja sataman välillä. Lue lisää Lisätiedot-osiosta.

Näin varaat yhdistelmäloman internetin kautta
Siirry etusivuillemme ja valitse Hinnat ja varaa-valikosta "Yhdistelmälomat". Valitse matkakohteeksi Cancun ja loman kestoksi kaksi viikkoa.
Halutessasi voit varata matkan myös Finnmatkojen asiakaspalvelusta, p. 0303 6000.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Reittilennolla Helsingistä Frankfurtin kautta Cancuniin meno n. 16 t 35 min. ja paluu n. 13 t 55 min.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetuksen kesto Isla de Holboxille riippuu valitsemastasi lomakohteesta, mutta on noin 3 tuntia, sisältäen 25 minuutin lauttamatkan. Saatat joutua odottamaan lautan lähtöä Isla de Holboxille Chiquilan satamassa jonkin aikaa. Isla de Holboxilla asiakkaat noudetaan golfautoilla hotelleihin. Paluumatka Cancúnin lentokentälle kokonaisuudessaan noin 3 tuntia. Näytä lisää

Lentokenttäkuljetuksen kesto Isla de Holboxille riippuu valitsemastasi lomakohteesta, mutta on noin 3 tuntia, sisältäen 25 minuutin lauttamatkan. Saatat joutua odottamaan lautan lähtöä Isla de Holboxille Chiquilan satamassa jonkin aikaa. Isla de Holboxilla asiakkaat noudetaan golfautoilla hotelleihin. Paluumatka Cancúnin lentokentälle kokonaisuudessaan noin 3 tuntia.

Mikäli varaat lentokenttäkuljetuksen kauttamme, sisältyy siihen sekä kuljetukset lentokentältä ja lentokentälle että kuljetus ensimmäiseksi viikoksi valitsemaltasi hotellilta Isla de Holboxin hotellille.

Isla de Holbox on kesällä varattavissa ainoastaan yhdistelmäloman toiseksi viikoksi, ensimmäisen viikon lomailet valitsemassasi toisessa Meksikon kohteemme hotellissa.

Sulje

Suosituimmat hotellit