Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Las Nubes de Holbox FFFF

Las Nubes de Holbox FFFF

Lähemmäksi rantaa et enää pääse

Hinta alk.
2 225 e 2 470 e
15.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Las Nubes de Holbox on yksi Isla de Holboxin parhaista hotelleista. Täällä asut aivan meren ja rannan äärellä, valintasi mukaan joko hotellihuoneessa tai juniorsviitissä. Saaren pieneen keskustaan ja sen ravintoloille ja baareille on matkaa noin kaksi kilometriä. Näytä lisää
Hinta alk.
2 225 e 2 470 e
15.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Las Nubes de Holbox on yksi Isla de Holboxin parhaista hotelleista. Täällä asut aivan meren ja rannan äärellä, valintasi mukaan joko hotellihuoneessa tai juniorsviitissä. Saaren pieneen keskustaan ja sen ravintoloille ja baareille on matkaa noin kaksi kilometriä.

Las Nubesissa voidaan todella puhua meren läheisestä sijainnista. Hotelli sijaitsee nimittäin niin lähellä merta, että sen voi sanoa olevan jo osa sitä. Vain portaat erottavat meren hotellista.

Valitse hotellihuone tai juniorsviitti
Hotellin 28 huonetta sijaitsevat pyöreissä bungaloweissa tai hieman suuremmissa hotellirakennuksissa, joissa juniorsviitit sijaitsevat. Kaikki rakennukset on maalattu valkoisella ja niissä on Isla de Holboxille tyypilliset palmunlehväkatot. Merinäköalalliset bungalowit sijaitsevat lähinnä merta, suurella puuterassilla. Muut rakennukset ovat hienon hiekan ympäröimiä.

Kuin laivalla olisi
Hotellin ravintolassa istuessasi syntyy helposti vaikutelma laivalla olosta, merta on nimittäin näkyvissä silmänkantamattomiin. Jos kaipaat vaihtelua rannalla oleskeluun, on hotellilla myös kaksi pientä uima-allasta.

Täällä on myös mahdollisuus hierontaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamukahvi.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 50 m
Keskustaan 2 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.