Finnmatkojen Meksiko

Meksiko

Tervetuloa kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä suurempaan Cancunin kaupunkiin. Voit myös yhdistää viikon lomaan toisen viikon viehättävällä ja koskemattomalla Isla de Holboxin saarella. Valitse joko pieni ja kodikas hotelli tai suurempi lomahotelli All Inclusive -palvelulla. Lue lisää

Tervetuloa kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä suurempaan Cancunin kaupunkiin. Voit myös yhdistää viikon lomaan toisen viikon viehättävällä ja koskemattomalla Isla de Holboxin saarella.
Valitse joko pieni ja kodikas hotelli tai suurempi lomahotelli All Inclusive -palvelulla.

Lomakohteemme sijaitsee Jukataninniemimaalla, Karibianmeren äärellä. Aivan rannikon edustalla on upeita snorklaamiseen soveltuvia koralliriuttoja. Voit tehdä myös retkiä mayaintiaanien temppelikaupunkeihin ja aurinkopyramideille. 

Löydä oikea lomakohde

  • Cancun – rantoja ja ostoskeskuksia, mukavalla etäisyydellä oikeasta kaupunkielämästä.
  • Playa del Carmen – taquerioja, kahvibaareja, ostoskatuja ja leveitä rantoja
  • Isla del Holbox – rauhallinen, autoton saari hiekkateineen on kuin tehty rentoutumiseen. Myydään yhdistelmäloman Cancunin tai Playa del Carmenin kanssa.

All Inclusive vai pikkuinen hotelli?
Finnmatkojen Meksikon valikoimassa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja pelkistetyistä mutta edullisista hotelleista tyylikkäisiin All Inclusive -hotelleihin, joissa matkan hintaan sisältyvät aamiais-, lounas- ja päivällisbuffetit, juomat, välipalat altaalla sekä juomat baareissa. Kuten tietysti myös vesiurheilu ja viihdeohjelma iltaisin. Kun valitset majoituksen RIU-konseptihotellistamme, ovat mahdollisesti myös viereisten RIU-hotellien altaat, ravintolat ja muut palvelut käytettävissäsi.  

 

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Meksiko