Finnmatkojen Meksiko
S?k pris och boka resa

Meksiko

Matka Meksikoon on yksi tapa toteuttaa lomaunelmat. Täällä sinua odottavat liidunvalkeat rannat, kookospalmut ja turkoosi meri. Lisäksi mayakansan temppelikaupungit ja hienot snorklauseen soveltuvat riutat sijaitsevat lähellä lomakohteitamme. Valitse mieleisesi upeiden All Inclusive -lomahotellien tai kodikkaiden bungalowien joukosta.  Lue lisää

Matka Meksikoon on yksi tapa toteuttaa lomaunelmat. Täällä sinua odottavat liidunvalkeat rannat, kookospalmut ja turkoosi meri. Lisäksi mayakansan temppelikaupungit ja hienot snorklauseen soveltuvat riutat sijaitsevat lähellä lomakohteitamme. Valitse mieleisesi upeiden All Inclusive -lomahotellien tai kodikkaiden bungalowien joukosta. 

Delfiinejä, seikkailuja ja ostoksia
Seikkailunhaluisille perheille löytyy Meksikosta paljon tekemistä. Täällä voitte esimerkiksi uida yhdessä delfiinien kanssa, meloa luolissa ja kokeilla koskenlaskua. Retkivalikoimasta löytyy myös nähtävyyksiä mayakulttuurin ajoilta. Lisäksi shoppailusta pitäville on tarjolla runsaasti pikkuputiikkeja ja markkinoita.

Hotelleja All Inclusivella tai ilman
Hotellivalikoimamme Mayarivieralla käsittää vaihtoehtoja tyylikkäistä All Inclusive -hotelleista yksinkertaisiin, mutta taatusti hintansa arvoisiin vaihtoehtoihin. Suurin osa hotelleistamme sijaitsee rannalla tai rannan lähettyvillä.

Lomaile yhdessä lomakohteessa tai yhdistä kaksi
Viehättävä Isla de Holboxin saari sekä mukavan vilkas Playa del Carmen ovat muutamia esimerkkejä monista Meksikon lomakohteistamme. Halutessasi voit myös yhdistää kaksi eri lomakohdetta samalle lomalle. Tai yhdistää lomaasi TEMAn kiertomatkan Meksikossa. 

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Meksiko