Finnmatkojen Meksiko

Meksiko

Tervetuloa Karibianmerelle, kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä Puerto Morelosiin, josta löydät Sensatori-hotellimme, joka itsessään on jo kuin pieni kylä. Lue lisää

Tervetuloa Karibianmerelle, kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä Puerto Morelosiin, josta löydät Sensatori-hotellimme, joka itsessään on jo kuin pieni kylä.

Voit myös yhdistää viikon loman edellä mainituissa lomakohteissa toisen viikon lomailuun viehättävällä Isla de Holboxin saarella. Täydellinen valinta, kun haluat lomaltasi sekä ostoksia ja huveja että todellista rentoutumista.

Meksikossa valikoimassamme on erilaisia majoitusvaihtoehtoja pelkistetyistä mutta edullisista hotelleista tyylikkäisiin All Inclusive -hotelleihin, joissa matkan hintaan sisältyvät erinomaiset ateriat, drinkit allasbaarissa ja mahdollisuus harrastaa eri vesiurheilulajeja. Mikäli haluat kokea matkasi aikana paljon, on lähellä lomakohteitamme sekä mayaintiaanien temppelikaupunkeja että upeita snorklausriuttoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Meksiko

  • Isla de Holbox

    Isla de Holbox

    Koskematon paratiisisaari valkeine rantoineen ja pienine, persoonallisine hotelleineen, joissa on palmunlehväkatot. Täällä nautit rentoutumisesta pastellinväristen talojen ja hyvien kalaravintoloiden ympäröimänä.

  • Akumal

    Akumal

    Purjelautailijoiden suosima pitkä ja vaalea ranta. Rannan äärellä sijaitsee ylellinen Blue Couples -hotelli, jossa hintaan sisältyy All Inclusive Gourmet.