Meksiko

Tervetuloa Karibianmerelle, kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä Puerto Morelosiin, josta löydät Sensatori-hotellimme, joka itsessään on jo kuin pieni kylä. Lue lisää

Tervetuloa Karibianmerelle, kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä Puerto Morelosiin, josta löydät Sensatori-hotellimme, joka itsessään on jo kuin pieni kylä.

Voit myös yhdistää viikon loman edellä mainituissa lomakohteissa toisen viikon lomailuun viehättävällä Isla de Holboxin saarella. Täydellinen valinta, kun haluat lomaltasi sekä ostoksia ja huveja että todellista rentoutumista.

Meksikossa valikoimassamme on erilaisia majoitusvaihtoehtoja pelkistetyistä mutta edullisista hotelleista tyylikkäisiin All Inclusive -hotelleihin, joissa matkan hintaan sisältyvät erinomaiset ateriat, drinkit allasbaarissa ja mahdollisuus harrastaa eri vesiurheilulajeja. Mikäli haluat kokea matkasi aikana paljon, on lähellä lomakohteitamme sekä mayaintiaanien temppelikaupunkeja että upeita snorklausriuttoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Rauhallinen keidas

  • Kesä 14 Kes 14
  • Talvi 14/15 Tal 14/15

  Villas Paraiso del Mar FFFF

  Tyylikäs hotelli, All Inclusive lisäpalveluna

  • Kesä 14 Kes 14
  • Talvi 14/15 Tal 14/15

  Riu Tequila FFFF

  All Inclusive ympäri vuorokauden ja arvostettu henkilökunta

Finnmatkojen Meksiko

 • Playa del Carmen
  Playa del Carmen
  Playa del Carmen

  Playa del Carmen

  Mayarivieralla sijaitseva Playa del Carmen on yksi rannikon monipuolisimmista ja vilkkaimmista lomakohteista. Täällä voit nauttia auringosta palmujen reunustamilla valkeilla rannoilla, snorklata koralliriutoilla, käydä ostoksilla ja retkillä esim. mayatemppeleillä ja uimassa delfiinien kanssa. All Inclusive -hotellit ovat korkealuokkaisia, mutta halutessasi voit myös asua hieman yksinkertaisemmin keskellä kaupunkia.

 • Isla de Holbox
  Isla de Holbox
  Isla de Holbox

  Isla de Holbox

  Koskematon paratiisisaari valkeine rantoineen ja pienine, persoonallisine hotelleineen, joissa on palmunlehväkatot. Täällä nautit rentoutumisesta pastellinväristen talojen ja hyvien kalaravintoloiden ympäröimänä.

 • Puerto Morelos
  Puerto Morelos
  Puerto Morelos

  Puerto Morelos

  Täällä lomasi saa todelliset kultareunukset. Paratiisimaisen rannan äärellä sijaitsevassa Sensatori-hotellissamme on aktiviteetteja kaikenikäisille!

 • Akumal
  Akumal
  Akumal

  Akumal

  Akumalin Blue Couples- hotellissa vietät rakkaimpasi kanssa todella ylellistä lomaa. Asutte aivan rannalla, jonka hiekka on pehmeää kuin perunajauho. Tasokkaassa hotellissa on gourmetravintoloita, altaita ja viihdeohjelmaa, mutta ei lainkaan lapsia. Playa del Carmen sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pohjoisessa ja viihtyisän Tulumin kaupungin mayaraunioille ajat noin puolessa tunnissa.

Sivun alkuun