Meksiko

Tervetuloa Karibianmerelle, kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä Puerto Morelosiin, josta löydät Sensatori-hotellimme, joka itsessään on jo kuin pieni kylä. Lue lisää

Tervetuloa Karibianmerelle, kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Finnmatkat järjestää kahden viikon matkoja monipuoliseen Playa del Carmeniin sekä Puerto Morelosiin, josta löydät Sensatori-hotellimme, joka itsessään on jo kuin pieni kylä.

Voit myös yhdistää viikon loman edellä mainituissa lomakohteissa toisen viikon lomailuun viehättävällä Isla de Holboxin saarella. Täydellinen valinta, kun haluat lomaltasi sekä ostoksia ja huveja että todellista rentoutumista.

Meksikossa valikoimassamme on erilaisia majoitusvaihtoehtoja pelkistetyistä mutta edullisista hotelleista tyylikkäisiin All Inclusive -hotelleihin, joissa matkan hintaan sisältyvät erinomaiset ateriat, drinkit allasbaarissa ja mahdollisuus harrastaa eri vesiurheilulajeja. Mikäli haluat kokea matkasi aikana paljon, on lähellä lomakohteitamme sekä mayaintiaanien temppelikaupunkeja että upeita snorklausriuttoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Meksiko

 • Playa del Carmen
  Playa del Carmen
  Playa del Carmen

  Playa del Carmen

  Värikäs lomakaupunki pitkällä rannalla tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet ja laajan ravintolatarjonnan. Playacarin kaupunginosassa on useita All Inclusive -hotelleja.

 • Isla de Holbox
  Isla de Holbox
  Isla de Holbox

  Isla de Holbox

  Koskematon paratiisisaari valkeine rantoineen ja pienine, persoonallisine hotelleineen, joissa on palmunlehväkatot. Täällä nautit rentoutumisesta pastellinväristen talojen ja hyvien kalaravintoloiden ympäröimänä.

 • Puerto Morelos
  Puerto Morelos
  Puerto Morelos

  Puerto Morelos

  Täällä lomasi saa todelliset kultareunukset. Paratiisimaisen rannan äärellä sijaitsevassa Sensatori-hotellissamme on aktiviteetteja kaikenikäisille!

 • Akumal
  Akumal
  Akumal

  Akumal

  Purjelautailijoiden suosima pitkä ja vaalea ranta. Rannan äärellä sijaitsee ylellinen Blue Couples -hotelli, jossa hintaan sisältyy All Inclusive Gourmet.

Sivun alkuun