Finnmatkojen Sensimar Seaside Suites & Spa FFFFF

Sensimar Seaside Suites & Spa FFFFF

Romanttinen hotelli rannalla

Hinta alk.
1 580 e
27.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sensimar Seaside Suites & Spa sijaitsee Akumalissa Kantenah-rannan äärellä. Hotelli on selkeästi suunnattu pareille. Kaikki täällä on suunniteltu ajatellen pariskuntia, ja amerikkalainen lehti onkin nimennyt hotellin kymmenen maailman romanttisimman hotellin joukkoon. Näytä lisää
Hinta alk.
1 580 e
27.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sensimar Seaside Suites & Spa sijaitsee Akumalissa Kantenah-rannan äärellä. Hotelli on selkeästi suunnattu pareille. Kaikki täällä on suunniteltu ajatellen pariskuntia, ja amerikkalainen lehti onkin nimennyt hotellin kymmenen maailman romanttisimman hotellin joukkoon.

Hotellilla on kolme uima-allasta, joista kaksi on tarkoitettu kuntoiluun. Pääauima-allas kiemurtelee halki hotellin puutarhan.

Aikaa yhdessä
Náay Spassa voitte kokeilla perinteisiä vesihoitoja, antioksidoivia suklaanaamioita ja käärehoitoja vartalolle. Tarjolla on myös monenlaista parihierontaa. Jos haluatte kokeilla muita aktiviteetteja, on tarjolla lentopalloa, tequila-maistiaisia ja snorklausta. Hotellilla on myös viinikellari.

Kulinaarisia hetkiä
Sensimar Seaside Suites & Spa kutsuu All Inclusiveaan Gourmet Inclusiveksi ja on helppo ymmärtää miksi. Hotellissa on kuusi à la carte -ravintolaa ja kaikkiaan kahdeksan baaria, joista valita. Ravintoloissa tarjolla on kaikkea klassisesta meksikolaisesta ja italialaisesta BBQ-herkkuihin ja latin fusion -ruokaan.   

Kaikissa juniorsviiteissä on oma jacuzzi
Riippumatta siitä minkä huonetyypin valitsette, asutte mukavasti ja käytettävissänne on oma jacuzzi. Suosittelemme juniorsviittiä, jonka maaterassilta on suora käynti uima-altaaseen.

Sensimar Seaside Suites & Spa toivottaa tervetulleeksi 18 vuotta täyttäneet asiakkaat.


Perushintaan sisältyy:
Majoitus juniorsviitissä, All Inclusive.

Sulje