Finnmatkojen Sensimar Seaside Suites & Spa FFFFF

Sensimar Seaside Suites & Spa FFFFF

Romanttinen hotelli rannalla

Hinta alk.
1 665 e 2 575 e
13.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
12 päivää
Blue Couples -hotelli Sensimar Seaside Suites & Spa sijaitsee Tulumissa Kantenah-rannan äärellä. Hotelli on selkeästi suunnattu pareille. Kaikki täällä on suunniteltu ajatellen pariskuntia, ja amerikkalainen lehti onkin nimennyt hotellin kymmenen maailman romanttisimman hotellin joukkoon. Näytä lisää
Hinta alk.
1 665 e 2 575 e
13.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
12 päivää

Blue Couples -hotelli Sensimar Seaside Suites & Spa sijaitsee Tulumissa Kantenah-rannan äärellä. Hotelli on selkeästi suunnattu pareille. Kaikki täällä on suunniteltu ajatellen pariskuntia, ja amerikkalainen lehti onkin nimennyt hotellin kymmenen maailman romanttisimman hotellin joukkoon.

Sensimar Seaside Suites & Spa -hotellilla on kolme uima-allasta, joista kaksi on tarkoitettu kuntoiluun. Pääauima-allas kiemurtelee halki hotellin puutarhan.

Gourmet Inclusive
Sensimar Seaside Suites & Spa kutsuu All Inclusiveaan Gourmet Inclusiveksi ja on helppo ymmärtää miksi. Hotellissa on kuusi à la carte -ravintolaa ja kaikkiaan kahdeksan baaria, joista valita. Lisäksi hotellilla järjestetään aktiviteetteja, tanssikursseja ja viihdeohjelmaa aamusta iltaan.

Kaikissa juniorsviiteissä on oma jacuzzi
Riippumatta siitä, millaisen juniorsviitin valitset, asutte mukavasti ja käytettävissänne on oma jacuzzi. Suosittelemme juniorsviittiä, jonka maaterassilta on suora käynti pääuima-altaaseen.

Sensimar Seaside Suites & Spa toivottaa tervetulleeksi 18 vuotta täyttäneet asiakkaat.


Perushintaan sisältyy:
Majoitus juniorsviitissä, All Inclusive.

Sulje