Finnmatkojen Akumal

Akumal

Akumalissa vietät ylellistä lomaa. Alueen rannat ovat erityisen suosittuja purjelautailijoiden, sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin ostoksineen ja huveineen on reilun tunnin ajomatka. Lue lisää

Akumalissa vietät ylellistä lomaa. Alueen rannat ovat erityisen suosittuja purjelautailijoiden, sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin ostoksineen ja huveineen on reilun tunnin ajomatka.

Akumalin rannat ovat hienohiekkaisia ja pehmeitä kuin perunajauho ja niitä on useita. Se, että merikilpikonnat ovat valinneet munintapaikkansa juuri täältä, on tehnyt Akumalista kuuluisan. Sekä alhaalla rannalla että Akumalin keskustassa on ravintoloita, baareja ja muutamia pieniä kauppoja.

Hotelleja ihanilla rannoilla
Akumalin hotellimme sijaitsevat rantojen äärellä hieman keskustan ulkopuolella. Hotellialueilta löytyvät niin ravintolat, urheilumahdollisuudet, viihdeohjelma kuin hienot allasalueet.

Hotellivinkkejä

  • Sensimar Seaside Suites & Spa, ilman lapsia matkustaville, täällä on spa ja mahdollisuus tennikseen ja salsa- ja zumbatunteihin
  • Blue Star Gran Bahia Principe Coba, hotellissa perheaktiviteetteja ja hieno sijainti rannalla


Päiväretkelle Playa del Carmeniin ja Tulúmiin
Jos haluat tutustua ympäristöön, ovat vilkkaammat Playa del Carmen (40 km pohjoiseen) ja Tulúm (23 km etelään) mukavan matkan päässä päiväretkeä ajatellen.

Snorklausta ja sukellusta
Lähellä Mayarivieralla on joitakin maailman parhaimpiin kuuluvia snorklauspaikkoja. Rannikon edustalla on The Great Mayan Reef, maailman toiseksi pisin koralliriutta. Myös aloittelijat voivat osallistua snorklausretkille, joilla voi nähdä merikilpikonnia ja papukaijakaloja.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Snorklausta cenoteissa, vedenalaisissa luolissa
  • Mayakulttuurin temppelikaupungit Chichén Itzan, Coba ja Tulum
  • Uintia delfiinien kanssa
  • Viidakkoseikkailu
  • Päiväretki sekä Isla Mujeresin että Isla de Holboxin saarelle


Yhdistä rantaloma ja TEMA
Voit myös yhdistää viikon rantalomaasi Akumalissa TEMAn kiertomatkan. Lue lisää TEMAn matkoista www.temamatkat.fi

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Lentoaika Helsingistä meno n. 12 t 40 min ja paluu n. 10 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Bussikuljetus Cancunin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Akumalissa n. 1 t 50 min.
Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Akumal yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Akumalissa ja jossakin muussa Meksikon kohteemme hotellissa mantereella tai Isla Mujeresin saarella, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta ja joskus lentokentän kautta, jossa saatat joutua odottamaan jatkokuljetusta.

Jos varaat yhdistelmäloman Akumal ja Isla de Holbox, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta, mutta ei koskaan lentokentän kautta.

Sulje