Finnmatkojen Akumal

Akumal

Akumalissa vietät rakkaimpasi kanssa todella ylellistä lomaa. Alueen rannat ovat rauhallisempia ja erityisen suosittuja purjelautailijoiden, sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa. Blue Couples -hotellimme sijaitsee aivan rannalla ja hintaan sisältyy All Inclusive Gourmet. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin ostoksineen ja huveineen on reilun tunnin ajomatka. Lue lisää

Akumalissa vietät rakkaimpasi kanssa todella ylellistä lomaa. Alueen rannat ovat rauhallisempia ja erityisen suosittuja purjelautailijoiden, sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa. Blue Couples -hotellimme sijaitsee aivan rannalla ja hintaan sisältyy All Inclusive Gourmet. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin ostoksineen ja huveineen on reilun tunnin ajomatka.

Akumalin rannat ovat hienohiekkaisia ja pehmeitä kuin perunajauho ja niitä on useita. Se, että merikilpikonnat ovat valinneet munintapaikkansa juuri täältä, on tehnyt Akumalista kuuluisan. Sekä alhaalla rannalla että Akumalin keskustassa on ravintoloita, baareja ja muutamia pieniä kauppoja.

Hotelleja ihanilla rannoilla
Akumalin hotellimme sijaitsevat rantojen äärellä hieman keskustan ulkopuolella. Hotellialueilta löytyvät niin ravintolat, urheilumahdollisuudet, viihdeohjelma kuin hienot allasalueet. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Sviitti jacuzzilla
Vain aikuisille tarkoitetussa Blue Couples -hotelli El Dorado Seaside Suitesissa asut sviitissä, jossa on oma jacuzzi ja Gourmet Inclusive. Täällä voit valita kaikkiaan kuudesta à la carte -ravintolasta. Hotellilla on spa ja voit myös pelata tennistä, opetella tanssimaan salsaa ja treenata zumbaa.

Päiväretkelle Playa del Carmeniin ja Tulúmiin
Jos haluat tutustua ympäristöön, ovat vilkkaammat Playa del Carmen (40 km pohjoiseen) ja Tulúm (23 km etelään) mukavan matkan päässä päiväretkeä ajatellen.

Snorklausta ja sukellusta
Lähellä Mayarivieralla on joitakin maailman parhaimpiin kuuluvia snorklauspaikkoja. Rannikon edustalla on The Great Mayan Reef, maailman toiseksi pisin koralliriutta. Myös aloittelijat voivat osallistua snorklausretkille, joilla voi nähdä merikilpikonnia ja papukaijakaloja.


Mielenkiintoisia retkiä
  • Snorklausta cenoteissa, vedenalaisissa luolissa
  • Mayakulttuurin temppelikaupungit Chichén Itzan, Coba ja Tulum
  • Uintia delfiinien tai kilpikonnien kanssa
  • Viidakkoseikkailu
  • Päiväretki sekä Isla Mujeresin että Isla de Holboxin saarelle

Yhdistä rantaloma ja TEMA
Voit myös yhdistää viikon rantalomaasi Akumalissa TEMAn kiertomatkan Jukatanin niemimaalla. Lue lisää TEMAn matkoista www.temamatkat.fi

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Cancuniin meno n. 12 t 50 min. ja paluu n. 10 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Akumalissa n. 1 t 50 min. Näytä lisää

Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Akumalissa n. 1 t 50 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Akumal yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Akumalissa ja jossakin muussa Meksikon kohteemme hotellissa mantereella tai Cozumelin saarella, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta ja joskus lentokentän kautta, jossa saatat joutua odottamaan jatkokuljetusta.

Jos varaat yhdistelmäloman Akumal ja Isla de Holbox, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta, mutta ei koskaan lentokentän kautta.

Sulje

Suosituimmat hotellit