Finnmatkojen El Dorado Seaside Suites FFFFF

El Dorado Seaside Suites FFFFF

Romanttinen hotelli rannalla

Hinta alk.
1 780 e
06.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Couples -hotelli El Dorado Seaside Suites sijaitsee Tulumissa Kantenah-rannan äärellä. Hotelli on selkeästi suunnattu pareille. Kaikki täällä on suunniteltu ajatellen pariskuntia, ja amerikkalainen lehti onkin nimennyt El Dorado Seaside Suitesin kymmenen maailman romanttisimman hotellin joukkoon. Näytä lisää
Hinta alk.
1 780 e
06.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Couples -hotelli El Dorado Seaside Suites sijaitsee Tulumissa Kantenah-rannan äärellä. Hotelli on selkeästi suunnattu pareille. Kaikki täällä on suunniteltu ajatellen pariskuntia, ja amerikkalainen lehti onkin nimennyt El Dorado Seaside Suitesin kymmenen maailman romanttisimman hotellin joukkoon.

El Dorado Seaside Suitesissa on kolme uima-allasta, joista kaksi on tarkoitettu kuntoiluun. Pääauima-allas kiemurtelee halki hotellin puutarhan.

Gourmet Inclusive
El Dorado Seaside Suites kutsuu All Inclusiveaan Gourmet Inclusiveksi ja on helppo ymmärtää miksi. Hotellissa on kuusi à la carte -ravintolaa ja kaikkiaan kahdeksan baaria, joista valita. Lisäksi hotellilla järjestetään aktiviteetteja, tanssikursseja ja viihdeohjelmaa aamusta iltaan.

Kaikissa juniorsviiteissä on oma jacuzzi
Riippumatta siitä, millaisen juniorsviitin valitset, asutte mukavasti ja käytettävissänne on oma jacuzzi. Suosittelemme juniorsviittiä, jonka maaterassilta on suora käynti pääuima-altaaseen.

El Dorado Seaside toivottaa tervetulleeksi 18 vuotta täyttäneet asiakkaat.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus juniorsviitissä, All Inclusive.

Sulje