Akumal

Akumalissa, aivan rannan äärellä, sijaitsee hieno Blue Villagemme, jossa on tarjolla runsaasti aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille. Alueen rannat ovat rauhallisempia ja erityisen suosittuja purjelautailijoiden, sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa. Ilman lapsia matkustaville hyviä valintoja ovat Blue Couples -hotellimme sekä Hyvän olon hotellimme. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin on reilun tunnin ajomatka. Lue lisää

Akumalissa, aivan rannan äärellä, sijaitsee hieno Blue Villagemme, jossa on tarjolla runsaasti aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille. Alueen rannat ovat rauhallisempia ja erityisen suosittuja purjelautailijoiden, sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa. Ilman lapsia matkustaville hyviä valintoja ovat Blue Couples -hotellimme sekä Hyvän olon hotellimme. Vilkkaampaan Playa del Carmeniin on reilun tunnin ajomatka.

Rannat ovat hienohiekkaisia ja pehmeitä kuin perunajauho ja niitä on useita. Se, että merikilpikonnat ovat valinneet munintapaikkansa juuri täältä, on tehnyt Akumalista kuuluisan. Sekä alhaalla rannalla että Akumalin keskustassa on ravintoloita ja baareja. Pienempiä ostoksia, kuten T-paitoja, koruja ja matkamuistoja, löydät Akumalin muutamasta kaupasta.

Hotelleja ihanilla rannoilla
Akumalin hotellimme sijaitsevat rantojen äärellä hieman keskustan ulkopuolella. Mutta koska hotelleissamme on hyvän lomahotellin palvelut, on helppo keksiä tekemistä lomapäiville. Hotellialueilla on kaikki tarpeellinen: ravintolat, urheilumahdollisuudet ja viihdeohjelma ja tietysti hienot allasalueet. All Inclusive sisältyy matkan hintaan kaikissa hotelleissamme.

Blue Village – helppoa lomailua perheille
Eniten palvelua, palveluita ja aktiviteetteja on tarjolla Blue Village Gran Bahia Principe Akumal & Coba -lomakylässämme. Aivan rannalla sijaitsevassa hotellissa on perhehuoneita (jopa kahdeksan vuodetta!), suuret allasalueet, useita ravintoloita, urheilumahdollisuuksia rannalla, tenniskenttä ja spa. Niin, ja tietysti vielä 18-reikäinen golfkenttä, jonne hotellin asiakkaat saavat green feen maksutta (lue lisää hotelliesittelystä alempaa).

Aina Blue Villageissa
Täältä löytyy Bamseklubi, The Hangout nuorille, tanssitunteja sekä paljon muita aktiviteetteja lapsille ja nuorille. Aikuiset voivat valita useista päivittäisistä urheilu- ja kuntoiluvaihtoehdoista. Hotelli järjestää lisäksi viihdeohjelmaa iltaisin.

Sviitti jacuzzilla
Vain aikuisille tarkoitetussa Blue Couples -hotelli El Dorado Seaside Suitesissa asut sviitissä, jossa on oma jacuzzi. Täällä voit myös valita kaikkiaan kuudesta à la carte -ravintolasta. Yhtä laaja on hotellin aktiviteettitarjonta. Lue lisää hotellin omasta esittelytekstistä.

Päiväretkelle Playa del Carmeniin ja Tulúmiin
Jos haluat tutustua ympäristöön, ovat sekä vilkas Playa del Carmen (40 km pohjoiseen) että hieno Tulúmin rantakohde (23 km etelään) mukavan matkan päässä päiväretkeä ajatellen.

Erinomaiset snorklausolosuhteet

Lähellä Mayarivieralla on useita hienoja snorklauspaikkoja. Rannikon edustalla on The Great Mayan Reef, maailman toiseksi pisin koralliriutta. Snorklausretkille voivat osallistua myös aloittelevatkin snorklaajat. Riuttojen yläpuolelta, vain muutaman metrin päässä riutoista voi nähdä merikilpikonnia ja papukaijakaloja.

Cenote – snorklausta luolissa
Voit lähteä mukaan myös sisämaahan suuntautuville järjestetyille retkille snorklaamaan ns. cenoteissa. Maanalaiset luolasalit ovat puoliksi täynnä makeaa vettä, ja niissä voi uida tippukivimuodostelmien keskellä.

Mayakaupunkeja viidakossa
Juuri näillä seuduilla mayaintiaanien korkeakulttuuri kukoisti aina vuoden 1520 espanjalaisten valloitukseen asti. Jos haluat tietää enemmän mayakulttuurista, vievät opastetut retkemme sinut muun muassa Chichén Itzan, Coban ja Túlumin temppelikaupunkeihin.

Aurinkopyramideja ja pallokenttiä
Täällä voit nähdä tyypillisiä aurinkopyramideja, joiden jokaista neljää ulkoseinää pitkin kulkevat jyrkät portaat, sekä areenoita joilla aikoinaan pelattiin erilaisia pallopelejä. Kun haluat vierailuista irti mahdollisimman paljon, kannattaa lähteä mukaan retkelle suomenkielisen oppaamme johdolla. Retkistä voit lukea ylempää "Retket"-otsikon alta.

Yhdistä rantaloma ja TEMA
Voit myös yhdistää viikon rantalomaasi TEMAn kiertomatkan.
Lue lisää Meksiko – mayakansojen Jukatan ja Jukatan, Guatemala ja Belize kiertomatkoista osoitteessa www.temamatkat.fi

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Cancuniin meno n. 12 t 50 min. ja paluu n. 10 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Akumalissa n. 1 t 50 min. Näytä lisää

Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Akumalissa n. 1 t 50 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Akumal yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Akumalissa ja jossakin muussa Meksikon kohteemme hotellissa mantereella tai Isla Mujeresin saarella, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta ja joskus lentokentän kautta, jossa saatat joutua odottamaan jatkokuljetusta.

Jos varaat yhdistelmäloman Akumal ja Isla de Holbox, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta, mutta ei koskaan lentokentän kautta.

Sulje

Suosituimmat hotellit