Akumal

Akumalin Blue Couples- hotellissa vietät rakkaimpasi kanssa todella ylellistä lomaa. Asutte aivan rannalla, jonka hiekka on pehmeää kuin perunajauho. Tasokkaassa hotellissa on gourmetravintoloita, altaita ja viihdeohjelmaa, mutta ei lainkaan lapsia. Playa del Carmen sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pohjoisessa ja viihtyisän Tulumin kaupungin mayaraunioille ajat noin puolessa tunnissa. Lue lisää

Akumalin Blue Couples- hotellissa vietät rakkaimpasi kanssa todella ylellistä lomaa. Asutte aivan rannalla, jonka hiekka on pehmeää kuin perunajauho. Tasokkaassa hotellissa on gourmetravintoloita, altaita ja viihdeohjelmaa, mutta ei lainkaan lapsia. Playa del Carmen sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pohjoisessa ja viihtyisän Tulumin kaupungin mayaraunioille ajat noin puolessa tunnissa.

Akumalin rantalomakohde muodostuu useasta valkeasta ja hienohiekkaisesta rannasta. Ilmapiiri on suhteellisen rauhallinen ja kohde on niin purjelautailijoiden, sukeltajien kuin snorklauksenharrastajienkin suosiossa. Se, että merikilpikonnat ovat valinneet munintapaikkansa juuri täältä, on tehnyt Akumalista kuuluisan. Sekä alhaalla rannalla että Akumalin keskustassa on ravintoloita ja baareja sekä muutamia kauppoja, joissa myydään lähinnä koruja ja matkamuistoja.

Tasokas hotelli rannalla

Kantenahin rannalla sijaitsevassa ylellisessä Blue Couples El Dorado Seaside Suitesissa on kaikki suunniteltu pariskuntien tarpeisiin. Asut juniorsviitissä, jossa on oma poreallas, tai voit varata sviitin, jonka terassilta pääset suoraan puutarhassa kiemurtelevaan pääaltaaseen. All Inclusive Gourmet sisältyy matkan hintaan, ja voit tehdä valintasi peräti kuuden à la carte -ravintolan joukosta. Kolmen uima-altaan lisäksi tarjolla on aktiviteetteja, tanssikursseja ja viihdeohjelmaa aamusta iltaan.

Lähellä Playa del Carmenia ja Tulúmia
Jos haluat tutustua ympäristöön, on vilkas Playa del Carmen ravintoloineen ja kauppoineen n. 40 km päässä pohjoisessa. Temppelikaupunki Tulúmin suositut mayarauniot sijaitsevat n. 23 km päässä etelässä – mukava matka päiväretkeä ajatellen.

Erinomaiset snorklausolosuhteet
Lähellä on muutamia maailman parhaista sukelluspaikoista. Aivan rannikon edustalla on The Great Mayan Reef, maailman toiseksi pisin koralliriutta. Myös aloittelevat snorklaajat voivat osallistua puolen päivän snorklausretkelle, jonka aikana on mahdollisuus nähdä merikilpikonnia, papukaijakaloja ja vuokkokaloja. Lisäksi voit lähteä mukaan myös sisämaahan suuntautuville järjestetyille retkille snorklaamaan ns. cenoteissa. Maanalaiset luolasalit ovat puoliksi täynnä makeaa vettä, ja niissä voi uida valaistujen tippukivimuodostelmien keskellä.

Mayakaupunkeja aurinkopyramideja
Juuri näillä seuduilla mayaintiaanien korkeakulttuuri kukoisti aina vuoden 1520 espanjalaisten valloitukseen asti. Chichén Itzan, Coban ja Tulumin temppelikaupungeissa voit vielä nykyäänkin aistia tämän kadonneen sivilisaation taian. Suurten aurinkopyramidien jokaista neljää ulkoseinää pitkin kulkevat jyrkät portaat. Vähintään yhtä mielenkiintoisia ovat temppelirauniot ja areenat, joilla pelattiin rituaalisia pallopelejä, joiden häviäjän osana oli tulla uhratuksi jumalille. Kesäkaudella retkillämme on englanninkielinen opastus. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Reittilennolla Helsingistä Frankfurtin kautta Cancuniin meno n. 16 t 35 min. ja paluu n. 13 t 55 min.
Lentokenttäkuljetus: Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Akumalissa n. 1 t 50 min. Näytä lisää

Cancúnin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Akumalissa n. 1 t 50 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Akumal yhdistelmäloman osana
Jos varaat yhdistelmäloman Akumalissa ja jossakin muussa Meksikon kohteemme hotellissa mantereella tai Isla Mujeresin saarella, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta ja joskus lentokentän kautta, jossa saatat joutua odottamaan jatkokuljetusta.

Jos varaat yhdistelmäloman Akumal ja Isla de Holbox, tapahtuu kuljetus hotellien välillä joskus muiden matkan varrella olevien hotellien ja lomakohteiden kautta, mutta ei koskaan lentokentän kautta.

Sulje

Suosituimmat hotellit