Finnmatkojen Meksiko

Meksiko

Meksiko on viime vuosina valloittanut monen matkailijan sydämen. Liidunvalkeat rannat, kookospalmut ja turkoosi meri täyttävät useammat lomaunelmat. Mayakansan temppelikaupungit ja hienot snorklausriutat sijaitsevat lähellä lomakohteitamme. Seikkailunhaluiset perheet voivat uida yhdessä delfiinien kanssa, meloa luolissa ja kokeilla koskenlaskua. Lue lisää

Meksiko on viime vuosina valloittanut monen matkailijan sydämen. Liidunvalkeat rannat, kookospalmut ja turkoosi meri täyttävät useammat lomaunelmat. Mayakansan temppelikaupungit ja hienot snorklausriutat sijaitsevat lähellä lomakohteitamme. Seikkailunhaluiset perheet voivat uida yhdessä delfiinien kanssa, meloa luolissa ja kokeilla koskenlaskua.

Hotellivalikoimamme Mayarivieralla käsittää vaihtoehtoja tyylikkäistä All Inclusive -hotelleista yksinkertaisiin, mutta taatusti hintansa arvoisiin vaihtoehtoihin. Jo nyt voit varmistaa paikkasi muutamista suosituimmista hotelleistamme. Viehättävä Isla de Holboxin saari sekä mukavan vilkas Playa del Carmen ovat muutamia esimerkkejä yhdeksästä lomakohteestamme.

Perheille suunnatussa Blue Village -lomakylässämme on tarjolla monenlaista lomahuvia, kaikenikäisille ja joka makuun. Valitse joko Blue Village Barcelo Maya Caribe tai uusi Blue Village Gran Bahia Principe Akumal & Coba.

Halutessasi voit myös yhdistää kaksi eri lomakohdetta samalle lomalle. Tai yhdistää lomaasi TEMAn kiertomatkan Meksiko – mayakansan Jukatan tai Jukatan, Guatemala ja Belize.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Meksiko

 • Playa del Carmen
  Playa del Carmen
  Playa del Carmen

  Playa del Carmen

  Värikäs lomakohde, jossa on pitkä ranta, hyvät ostosmahdollisuudet ja laaja ravintolatarjonta. Perhelomakylämme Blue Village sijaitsee rannalla kaupungin ulkopuolella. Playacarin kaupunginosassa on useita tasokkaita All Inclusive -hotelleja.

 • Akumal
  Akumal
  Akumal

  Akumal

  Purjelautailijoiden suosima pitkä ranta. Rannan äärellä sijaitsee perheille suunnattu Blue Village sekä vain aikuisille tarkoitettu Blue Couples.

 • Cozumel
  Cozumel
  Cozumel

  Cozumel

  Meksikon suurin saari tarjoaa tasokkaat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet. Valikoimassamme on designhotelli kaupungissa sekä golfhotelli kaupungin ulkopuolella.

 • Puerto Morelos
  Puerto Morelos
  Puerto Morelos

  Puerto Morelos

  Täällä voit viettää todella rentouttavaa ja upeaa lomaa. Karibianmeren rantojen äärellä sijaitsevissa hotelleissamme on aktiviteetteja kaikenikäisille!

 • Isla de Holbox
  Isla de Holbox
  Isla de Holbox

  Isla de Holbox

  Koskematon paratiisisaari valkeine rantoineen ja pienine, persoonallisine hotelleineen, joissa on palmunlehväkatot. Täällä nautit rentoutumisesta pastellinväristen talojen ja hyvien kalaravintoloiden ympäröimänä.

 • Cancun
  Cancun
  Cancun

  Cancun

  Cancun on koko rannikon kenties tyylikkäin ja tunnetuin rantalomakohde. Pitkänomaisella saarella on myös ostoskeskuksia ja pitkiä rantoja.

 • Puerto Aventuras
  Puerto Aventuras
  Puerto Aventuras

  Puerto Aventuras

  Hyvin suunniteltu, uusi lomakohde hienon pienvenesataman ympärillä. Hotellivalikoimassamme Perhelöytö sekä tasokas vaihtoehto.

 • Playa Mujeres
  Playa Mujeres
  Playa Mujeres

  Playa Mujeres

  Täydellistä rentoutumista span ja aktiviteettien parissa luksushotelli Excellence Playa Mujeres Resortissa. Hintaan sisältyy tasokas All Inclusive.

 • Tulum
  Tulum
  Tulum

  Tulum

  Palmuranta on luokiteltu maailman kauneimpien joukkoon, silti se on kuitenkin säilynyt miellyttävän rauhallisena. Lähistöllä sijaitseva Tulúmin temppelikaupunki on yksi maan suosituimmista maya-kohteista.

 • Isla Mujeres
  Isla Mujeres
  Isla Mujeres

  Isla Mujeres

  Isla Mujeres on monipuolinen, pieni saari varustettuna kauniilla rannoilla ja tasokkailla hotelleilla, vain 20 minuutin lauttamatkan päässä värikkäästä Cancúnista.

 • Yhdistelmäloma Meksiko ja Florida
  Yhdistelmäloma Meksiko ja Florida
  Yhdistelmäloma Meksiko ja Florida

  Yhdistelmäloma Meksiko ja Florida

  Disney World, snorklausta, valkoisia rantoja ja mayakulttuuria. Uudella yhdistelmälomalla keräät unohtumattomia lomamuistoja koko perheelle!

 • Risteily Meksikosta Norwegian Dawnilla
  Risteily Meksikosta Norwegian Dawnilla
  Risteily Meksikosta Norwegian Dawnilla

  Uutuus!

  Risteily Meksikosta Norwegian Dawnilla

  Mukava ja mielenkiintoinen risteily Meksikosta Yhdysvaltoihin, Hondurasiin ja Belizeen. Matkalla pääset näkemään sademetsiä, koralliriuttoja ja mayatemppeleitä. Ja nauttimaan usean päivän ajan Mayarivieran valkeista rannoista Meksikossa, ennen ja jälkeen risteilyn.

 • Lento ja hotelliyö
  Lento ja hotelliyö

  Lento ja hotelliyö

  Lentomatka ja ensimmäinen hotelliyö Jukatanin niemimaalla, tämän jälkeen jatkat lomailua Meksikossa ominpäin.