Finnmatkojen Meedhupparu Island Resort FFF+

Meedhupparu Island Resort FFF+

Lähellä koskemattomia riuttoja

Hinta alk.
3 015 e
03.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Pohjois-Malediiveilla sijaitsevasta Meedhupparu Island Resortista on pääsy useille koskemattomille riutoille ja atolleille. Täydellistä snorklaajille ja sukeltajille! Asut lomallasi hotellihuoneessa bungalowissa ja All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Saarella on myös spa, uima-allas ja hienohiekkaiset rannat. Näytä lisää
Hinta alk.
3 015 e
03.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Pohjois-Malediiveilla sijaitsevasta Meedhupparu Island Resortista on pääsy useille koskemattomille riutoille ja atolleille. Täydellistä snorklaajille ja sukeltajille! Asut lomallasi hotellihuoneessa bungalowissa ja All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Saarella on myös spa, uima-allas ja hienohiekkaiset rannat.

Liidunvalkeine rantoineen, palmuineen ja Intian valtameren ylle laskevine aurinkoineen vastaa Raa-atolli mielikuvaa Malediiveistä.

Iltakalastusta ja ayurveda-hoitoja spassa
Hotellin spassa vietettyjen rauhallisten hetkien välissä voit osallistua retkille. Kokeile balilaista aromaterapiaa tai lähde mukaan illan kalastusretkelle, jolla voit saada saaliiksesi meriahvenia.

Meedhupparu Island Resortissa on myös suuri uima-allas ja kuntosali. Hotelli järjestää aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa muutamana viikon iltana.

Ruokaa ja juomia koko päivän ajan
Pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja päivällinen, jotka kaikki sisältyvät matkan hintaan. Käytössäsi on myös useita baareja, ja jopa valikoima cocktaileja sisältyy All Inclusiveesi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa bungalowissa, All Inclusive.

Sulje