Meedhupparu Island Resort FFF+

Lähellä koskemattomia riuttoja

Pohjois-Malediiveilla sijaitsevan syrjäisen Raa-atollin ainoasta hotellista, Meedhupparu Island Resortista, on pääsy lukuisille koskemattomille ja asumattomille koralliriutoille ja atolleille. Paikka on toisin sanoen todellinen sukeltajan paratiisi! Lue lisää

Pohjois-Malediiveilla sijaitsevan syrjäisen Raa-atollin ainoasta hotellista, Meedhupparu Island Resortista, on pääsy lukuisille koskemattomille ja asumattomille koralliriutoille ja atolleille. Paikka on toisin sanoen todellinen sukeltajan paratiisi!

Saarella on kaikki mitä Malediiveihin yhdistetään; vitivalkoisia rantoja, huojuvia palmuja ja upeita auringonlaskuja. Lisäksi Meedhupparu Island Resortissa on tarjolla joukko aktiviteetteja ja retkiä, joten lomapäivien ei tarvitse muistuttaa toisiaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi romanttinen illan kalastusretki, jonka aikana voitte kalastaa omat meribassinne ja nauttia samalla hehkuvasta auringonlaskusta parhailta paikoilta?

Chavana Spa
Meedhupparu Island Resortiin tullaan voimaan hyvin. Täällä voit huolehtia hyvinvoinnistasi hotellin span tarjoamissa perinteisissä hoidoissa, mutta myös intialaisessa ayurveda-käsittelyssä tai balilaisessa aromaterapiassa.

Jos haluat kuntoilla, Meedhupparu Island Resortissa on kuntosali ja suuri uima-allas. Tai ehkä suuntaat energiasi tanssilattialle? Baarissa nimittäin järjestetään kolmena iltana viikossa disko.

All Inclusive sisältyy hintaan
Pääravintola on suosittu kohtauspaikka, jossa voit jutustella päivän tapahtumista hotellinaapureidesi kanssa. Matkan hintaan sisältyy All Inclusive eli kaikki ateriat ruokajuomineen sekä paikalliset juomat päivällä ja illalla. Eli syömisestä ei tarvitse kantaa huolta, voit huoletta keskittyä esimerkiksi vedenalaisen maailman tutkimiseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa bungalowissa, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Rantaan 25-75 m
Lentokenttäsaarelle 120 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On