Finnmatkojen Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atolli sijaitsee Malediivien saariston pohjois-osassa. Asut neljän tähden Kuredu Island Resort -hotellissa. Päivät kuluvat snorklatessa tai sukeltaessa ja palmun siimeksessä lepäillessä. Kuredulla voit myös pelata tennistä, nauttia spa-hoidoista tai pelata pienen kierroksen golfia. Lue lisää

Lhaviyani Atolli sijaitsee Malediivien saariston pohjois-osassa. Asut neljän tähden Kuredu Island Resort -hotellissa. Päivät kuluvat snorklatessa tai sukeltaessa ja palmun siimeksessä lepäillessä. Kuredulla voit myös pelata tennistä, nauttia spa-hoidoista tai pelata pienen kierroksen golfia.

Malediivien itsenäinen tasavalta, joka sijaitsee Sri Lankasta lounaaseen, näyttää kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä Intian valtameren karttapohjalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain 2,4 m merenpinnan yläpuolella! Saaret muodostavat ympyränmuotoisia atolleja, joita suojaavat ympäröivät riutat.

Rauhallinen paratiisi
Malediiveille lennät reittilennolla. Matka lentokenttäsaarelta paratiisisaarellesi tapahtuu joko vesitasolla tai veneellä, etäisyydestä riippuen. Tyypillinen Malediivien lomasaari on halkaisijaltaan ainoastaan muutama sata metriä, ja saarella on usein vain yksi ainoa hyvin varusteltu hotelli. Tavallisesti asut joko bungalowissa rannalla tai veden päälle paaluille rakennetuissa villoissa. Saaren keskellä sijaitsevat vastaanotto, ravintolat, baarit, sukelluskeskus ja muut palvelut.

Malediivit kesäkaudella
Kesäkuukausina, touko-syyskuussa, sää ei ole aivan yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvikuukausina, ja kesäaikana saattaakin esiintyä rankkoja mutta nopeasti ohimeneviä sateita. Kesäkaudella matkat Malediiveille ovat tuntuvasti edullisempia kuin talvella.

Lhaviyani Atolli

Lhaviyani Atolli sijaitsee suoraan pohjoiseen North Male Atollista, jossa pääkaupunki sijaitsee ja johon lentomme laskeutuu. Lentokenttäsaarelta siirryt vesitasolla n. 45 minuutin matkan yli silmäänpistävän kauniin saariston Kuredu Island Resort & Spa -hotellille.

Kuredu on hieman suurempi kuin useimmat Malediivien hotellisaaret. Tosin kaikki on suhteellista: täällä voit kävellä saaren ympäri tunnissa, pitkin kolmen kilometrin pituista liidunvalkeaa korallirantaa.

Kylpylä, kuntosali ja sukelluskeskus
Palmujen siimeksestä löytyy runsaasti palveluita, kuten esim. kaksi kylpylää, kuntosali, tenniskenttä sekä sukelluskeskus. Saarelta löytyy sen pienestä koosta huolimatta myös pikkuinen 6-reikäinen golfkenttä ja driving range.

Useita ravintoloita
Kun auringossa vietetyn päivän päätteeksi haluat syödä oikein hyvin, voit tehdä valintasi useiden ravintoloiden joukosta. Valitse grilliravintola The Beach rannalla, italialainen Fianco’s, thaimaalainen The Far East tai jokin buffetravintoloista.

Mukavaa lomailua – puolihoito tai All Inclusive
Kun varaat kahden hengen hotellihuoneen bungalowista, sisältyy matkan hintaan All Inclusive. Juniorsviitin ja sviitin hintaan sen sijaan sisältyy puolihoito, ja All Inclusiven voit varata lisäpalveluna. Lue lisää hotelliesittelystä.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Malediiveille meno 14 t 10 min., paluu 15 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetus hotellisaarille sisältyy matkan hintaan ja tapahtuu joko veneellä tai vesitasolla. Katso kuljetusaika ja -tapa kunkin hotellin lisätiedoista Huoneet ja palvelut -otsikon alta. Mahdollinen kuljetus hotellisaarten välillä tapahtuu Malen lentokentän kautta (yhdistelmälomat). Näytä lisää

Lentokenttäkuljetus hotellisaarille sisältyy matkan hintaan ja tapahtuu joko veneellä tai vesitasolla. Katso kuljetusaika ja -tapa kunkin hotellin lisätiedoista Huoneet ja palvelut -otsikon alta. Mahdollinen kuljetus hotellisaarten välillä tapahtuu Malen lentokentän kautta (yhdistelmälomat).

Huomaa, että usean tunnin odotusaika on mahdollinen molempiin suuntiin vene-/lentoaikatauluista riippuen. Vene-/vesitasomatka saattaa sää- ja tuuliolosuhteista johtuen olla epävakaata, joten matkustajan tulee olla hyvässä kunnossa ja liikuntakykyinen. Merenkäyntiä saattaa myös esiintyä, mikä helposti merisairaiden tulee ottaa huomioon.

Mahdolliset lennonmyöhästymiset tai sää- ja tuuliolosuhteet saattavat aiheuttaa muutoksia kuljetustavassa tai johtaa pakolliseen yöpymiseen jollain muulla saarella.

Matkatavarat

Vesitasoon saa ottaa mukaan vain käsimatkatavarat, muut matkatavarat kuljetetaan veneellä, ja ne saapuvat saarelle myöhemmin päivän aikana. Matkatavaroiden suurin sallittu paino 20 kg + käsimatkatavarat 5 kg, ylipainosta veloitetaan lisämaksuna 2 USD/kg. Huom. kuljetus vain mikäli on tilaa.

Sulje