Finnmatkojen Lhaviyani Atoll
S?k pris och boka resa

Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atolli sijaitsee Malediivien saariston pohjois-osassa. Asut neljän tähden Kuredu Island Resort & Spassa. Päivät kuluvat snorklatessa tai sukeltaessa ja palmun alla lepäillessä. Kuredulla voit myös pelata tennistä, nauttia spa-hoidoista tai pelata pienen kierroksen golfia. Lue lisää

Lhaviyani Atolli sijaitsee Malediivien saariston pohjois-osassa. Asut neljän tähden Kuredu Island Resort & Spassa. Päivät kuluvat snorklatessa tai sukeltaessa ja palmun alla lepäillessä. Kuredulla voit myös pelata tennistä, nauttia spa-hoidoista tai pelata pienen kierroksen golfia.

Kuredu on hieman suurempi kuin useimmat Malediivien hotellisaaret. Tosin kaikki on suhteellista: täällä voit kävellä saaren ympäri tunnissa, pitkin kolmen kilometrin pituista liidunvalkeaa korallirantaa.

Kylpylä, kuntosali ja sukelluskeskus
Palmujen siimeksestä löytyy palveluita, kuten esim. kaksi kylpylää, kuntosali, tenniskenttä sekä suuri sukelluskeskus. Saarelta löytyy sen pienestä koosta huolimatta myös pikkuinen 6-reikäinen golfkenttä ja driving range.

Useita ravintoloita
Kun haluat syödä hyvin, valitse esimerkiksi grilliravintola The Beach, välimerellinen Franco’s, aasialainen The Far East tai jokin useista buffetravintoloista. Matkan hintaan sisältyy joko puolihoito tai All Inclusive riippuen valitsemastasi majoitusvaihtoehdosta. Lue lisää ja katso kuvia hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena
Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveille
Finnmatkat lennättää sinut Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat Kuredulle vesitasolla, lento yli uskomattoman kauniin saariston kestää n. 45 min.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Malediiveille meno 14 t 10 min., paluu 15 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Malediiveilla lentokenttäkuljetus hotellisaarille sisältyy matkan hintaan ja tapahtuu joko veneellä tai vesitasolla. Katso kuljetusaika ja -tapa kunkin hotellin lisätiedoista. Mahdollinen kuljetus hotellisaarten välillä tapahtuu Malen lentokentän kautta (yhdistelmälomat). Näytä lisää

Malediiveilla lentokenttäkuljetus hotellisaarille sisältyy matkan hintaan ja tapahtuu joko veneellä tai vesitasolla. Katso kuljetusaika ja -tapa kunkin hotellin lisätiedoista. Mahdollinen kuljetus hotellisaarten välillä tapahtuu Malen lentokentän kautta (yhdistelmälomat).

Huomaa, että usean tunnin odotusaika on mahdollinen molempiin suuntiin vene-/lentoaikatauluista riippuen. Vene-/vesitasomatka saattaa sää- ja tuuliolosuhteista johtuen olla epävakaata, joten matkustajan tulee olla hyvässä kunnossa ja liikuntakykyinen. Voimakasta merenkäyntiä saattaa myös esiintyä, mikä helposti merisairaiden tulee ottaa huomioon.

Mahdolliset lennonmyöhästymiset tai sää- ja tuuliolosuhteet saattavat aiheuttaa muutoksia kuljetustavassa tai johtaa pakolliseen yöpymiseen jollain muulla saarella.

Matkatavarat

Vesitasoon saa ottaa mukaan vain käsimatkatavarat, muut matkatavarat kuljetetaan veneellä, ja ne saapuvat saarelle myöhemmin päivän aikana. Matkatavaroiden suurin sallittu paino 20 kg + käsimatkatavarat 5 kg, ylipainosta veloitetaan lisämaksuna 2 USD/kg. Huom. kuljetus vain mikäli on tilaa.

Sulje

Suosituimmat hotellit