Finnmatkojen Kuredu Island Resort & Spa FFFF

Kuredu Island Resort & Spa FFFF

Hääpareille tai perhelomailuun

Hinta alk.
3 130 e
13.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Rentoa lomailua, luonnonkaunis ympäristö ja hyvä palvelu. Näitä on tarjolla Kuredu Island Resort & Spassa. Sukella, snorklaa, hio golfsvingiä tai nauti auringosta palmun alla. Itseäasi voit hemmotella myös hotellin span hoidoissa.   Näytä lisää
Hinta alk.
3 130 e
13.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Rentoa lomailua, luonnonkaunis ympäristö ja hyvä palvelu. Näitä on tarjolla Kuredu Island Resort & Spassa. Sukella, snorklaa, hio golfsvingiä tai nauti auringosta palmun alla. Itseäasi voit hemmotella myös hotellin span hoidoissa.  

Tutustu vedenalaiseen maailmaan snorklaamalla tai sukeltamalla. Kuredulla on suuri ja hyvin varustettu sukelluskeskus. Täällä sijaitsee myös yksi Malediivien parhaista golfklubeista, jolla on 6-reikäinen minikenttä. Hotellilla voit myös pelata rantalentopalloa, jalkapalloa, tennistä tai käydä ilmastoidulla kuntosalilla ja harrastaa vesiurheilua.

Rantaelämää ja spa-hoitoja
Huolimatta runsaasta aktiviteettitarjonnasta, vallitsee Kuredussa rento ja rauhallinen tunnelma. Lähde rantakävelylle saaren ympäri tai hiekkapoluille eksoottisen kasvillisuuden keskelle. Duniye Spasta voit varata monenlaisia hoitoja, esim. käärehoidon luonnon omin tarveainein. 

Ylellisiä päivällisiä rannalla
Useimmista saaren ravintoloista ja baareista on näköala merelle. A la carte -ravintola "The Beachillä" on listallaan mm. tuoretta kalaa ja äyriäisiä sekä rannalla pöydät valkein pöytäliinoin.

Useita huonetyyppejä
Eri huonetyypit sijaitsevat eri puolilla saarta, valitsemasi huonetyypin tarkka sijainti selviää paikan päällä.

Mikäli varaat kahden hengen hotellihuoneen bungalowista, sisältyy matkan hintaan All Inclusive. Jos taas asut juniorsviitissä, sisältyy hintaan puolihoito. All Inclusive on tällöin varattavissa lisäpalveluna jo ennen matkaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.
TAI
Perushintaan sisältyy: Majoitus juniorsviitissä, puolihoito.

Sulje