Finnmatkojen Kuredu Island Resort & Spa FFFF

Kuredu Island Resort & Spa FFFF

Hääpareille tai perhelomailuun

Rentoa lomailua, luonnonkaunis ympäristö ja hyvä palvelu. Näitä on tarjolla Kuredu Island Resort & Spassa. Sukella, snorklaa, hio svingiä tai nauti lomapäivistä palmun alla loikoillen. Jos varaat vesibungalowin, voit nauttia panoraamanäköalasta merelle ja pääset omia portaita suoraan alas mereen. Näytä lisää

Rentoa lomailua, luonnonkaunis ympäristö ja hyvä palvelu. Näitä on tarjolla Kuredu Island Resort & Spassa. Sukella, snorklaa, hio svingiä tai nauti lomapäivistä palmun alla loikoillen. Jos varaat vesibungalowin, voit nauttia panoraamanäköalasta merelle ja pääset omia portaita suoraan alas mereen.

Tutustu vedenalaiseen maailmaan snorklaamalla tai sukeltamalla. Kuredulla on suuri ja hyvin varustettu sukelluskeskus. Täällä sijaitsee myös yksi Malediivien parhaista golfklubeista, jolla on 6-reikäinen kenttä. Hotellilla voit myös pelata rantalentopalloa, jalkapalloa, tennistä tai käydä ilmastoidulla kuntosalilla ja harrastaa vesiurheilua.

Rantaelämää ja spa-hoitoja
Huolimatta runsaasta aktiviteettitarjonnasta, vallitsee Kuredussa rento ja rauhallinen tunnelma. Lähde rantakävelylle saaren ympäri tai eksoottisen kasvillisuuden keskellä kiemurteleville poluille. Duniye Spasta voit varata monenlaisia hoitoja, kuten esim. käärehoidon luonnon omin tarveainein. 

Ylellisiä päivällisiä rannalla
À la carte -ravintola "The Beachillä" on listallaan mm. tuoretta kalaa ja äyriäisiä sekä rannalla pöydät valkein pöytäliinoin. Useimmista muista ravintoloista ja baareista on myös näköala merelle.

Eri huonetyypit sijaitsevat eri puolilla saarta, valitsemasi huonetyypin tarkka sijainti selviää paikan päällä.

Mikäli varaat kahden hengen hotellihuoneen bungalowista, sisältyy matkan hintaan All Inclusive. Jos taas asut sviitissä tai juniorsviitissä, sisältyy puolihoito hintaan. All Inclusive on tällöin varattavissa lisäpalveluna jo ennen matkaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Majoitus juniorsviitissä tai sviitissä, puolihoito.

Sulje