Finnmatkojen Malediivit

Malediivit

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarilla vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi. Lue lisää

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarilla vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi.

Korallien maa
Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Sukella ja snorklaa
Monet matkutavat Malediiveille sukeltamaan ja snorklaamaan. Huolimatta siitä minkä hotellin ja atollin valitsetkin, on kaikkialla mahdollisuus tutustua tähän upeaan vedenalaiseen maailmaan. Kaikilla saarilla on mahdollista vuokrata varusteita, ja sukelluskursseja on tarjolla sekä aloittelijoille että kokeneille. 

Matkustaminen Malediiveille
Finnmatkat vie sinut Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähelle pääkaupunki Malea. Täältä jatkat omalle paratiisisaarellesi vesitasolla tai veneellä, riippuen etäisyydestä. Valikoimassamme on erikokoisia lomahotelleja eri hintaluokista, näin löydät varmasti joukosta oman suosikkisi.    

Neljä saariryhmää – valitse suosikkisi

  • Ari Atoll - valitse kolmesta hotellisaaresta ja vaihtoehdoista edullisista bungaloweista aina viiden tähden hotelleihin
  • Lhaviyani Atoll - lomailet Kuredu Island Resort & Spassa kolmen kilometrin pituisen valkean rannan äärellä. Hotellilla on myös pieni golfkenttä.
  • North Male' Atoll - viiden tähden hotellimme sijaitsee paratiisisaarella, sopivan lähellä jotta voit tehdä päiväretkiä pääkaupunki Male'en.
  • Raa Atoll - muutamat Malediivien parhaista sukelluspaikoista sijaitsevat täällä. Lisänä tusinan verran koskemattomia ja asumattomia riuttoja ja atolleja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loma Malediiveilla on trooppinen unelma turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Koe jokin Malediivien korallisaarista ja lomaile rennosti ilman kelloa ja kenkiä.

Valitse suosikkisi useista atolleista ja monesta eri hotellivaihtoehdosta – tasokkaista hotelleista hieman yksinkertaisempiin rantabungaloweihin. Huolimatta valinnastasi, Malediiveilla sinua odottavat valkoiset rannat ja mahtavat snorklausmahdollisuudet. Valikoimassamme on Ari Atoll, Raa Atoll, North Male' Atoll sekä Lhaviyani Atoll.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Malediivit