Finnmatkojen Malediivit
S?k pris och boka resa

Malediivit

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarella vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi. Lue lisää

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarella vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi.

Korallien maa
Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveihin
Finnmatkat vie sinut Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähelle pääkaupunki Male'a. Täältä jatkat omalle paratiisisaarellesi vesitasolla tai veneellä, riippuen etäisyydestä. Valikoimassamme on erikokoisia lomahotelleja eri hintaluokista, näin löydät varmasti joukosta oman suosikkisi.    

Neljä saariryhmää

  • Ari Atoll - valitse kolmesta hotellisaaresta ja vaihtoehdoista edullisista bungaloweista aina viiden tähden hotelleihin
  • Lhaviyani Atoll - lomailet Kuredu Island Resort & Spassa kolmen kilometrin pituisen valkean rannan äärellä. Hotellilla on myös pieni golfkenttä.
  • North Male' Atoll - viiden tähden hotellimme sijaitsee paratiisisaarella, sopivan lähellä jotta voit tehdä päiväretkiä pääkaupunki Male'en.
  • Raa Atoll - muutamat Malediivien parhaista sukelluspaikoista sijaitsevat täällä. Lisänä tusinan verran koskemattomia ja asumattomia riuttoja ja atolleja. 
Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Malediivit