Malediivit

Tervetuloa toteuttamaan trooppista unelmaa turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärelle. Koe jokin Malediivien korallisaarista ja lomaile rennosti ilman kelloa ja kenkiä. Lue lisää

Tervetuloa toteuttamaan trooppista unelmaa turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärelle. Koe jokin Malediivien korallisaarista ja lomaile rennosti ilman kelloa ja kenkiä.

Valitse suosikkisi viidestä atollista ja monesta eri hotellivaihtoehdosta – tasokkaista hotelleista hieman yksinkertaisempiin rantabungaloweihin. Huolimatta valinnastasi, täällä sinua odottavat mahtavat snorklausmahdollisuudet sekä odotukset ylittävä loma. Valikoimassamme on Ari Atoll, Raa Atoll, North Male' Atoll, Lhaviyani Atoll sekä Noonu Atoll.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Malediivit

 • Ari Atoll
  Ari Atoll
  Ari Atoll

  Ari Atoll

  Yksi suurimmista atolleista. Valikoimassamme on hotelleja keskitasoisista ensiluokkaisiin.

 • Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll

  Lhaviyani Atoll

  Hieno Kuredu Island Resort & Spa -hotelli on upea lomaparatiisi. Saarella on kolme kilometriä valkeaa hiekkarantaa ja pieni 6-reikäinen golfkenttä.

 • Noonu Atoll
  Noonu Atoll
  Noonu Atoll

  Noonu Atoll

  Irufushin paratiisisaaresta tulee kotisi lomasi ajaksi. Tarkemmin sanottuna De Luxe -hotelli The Sun Siyam Iru Fushi -hotellista.

 • North Male' Atoll
  North Male' Atoll
  North Male' Atoll

  North Male' Atoll

  Malediivien keskusatolli, jolla pääkaupunki Male' sijaitsee. Neljän tähden hotellimme sijaitsevat paratiisisaarilla, kuitenkin riittävän lähellä, jotta voit tehdä pääkaupunkiin päiväretkiä.

 • Raa Atoll
  Raa Atoll
  Raa Atoll

  Raa Atoll

  Hotellimme sijaitsee omalla saarellaan, valkeiden rantojen ja suuren koralliriutan ympäröimänä. Täällä voit rentoutua ayurveda-hoidoissa ja balilaisessa aromaterapiassa.

Sivun alkuun