Finnmatkojen Ellaidhoo Maldives by Cinnamon FFF+
Rauhallinen keidas

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon FFF+

Viihtyisä pieni paratiisisaari – All Inclusive sisältyy! 

Hinta alk.
2 815 e
03.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon on pieni ja vehreä saari Malediiveilla, jonka kierrät kävellen noin vartissa. Saarella on ravintola, baari ja kahvila. Voi viettää lomapäiviäsi joko suurella allasalueella tai rannalla ja sukeltamassa. All Inclusive sisältyy hintaan!   Näytä lisää
Hinta alk.
2 815 e
03.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon on pieni ja vehreä saari Malediiveilla, jonka kierrät kävellen noin vartissa. Saarella on ravintola, baari ja kahvila. Voi viettää lomapäiviäsi joko suurella allasalueella tai rannalla ja sukeltamassa. All Inclusive sisältyy hintaan!  

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon soveltuu ennen kaikkea pareille ja aikuisille, koska saarella ei ole erityisiä palveluita lapsille. Saarella on kuntosali ja sukelluskeskus sekä mahdollisuus pelata squashia, tennistä, sulkapalloa ja biljardia. Azmaara Spassa voit rentoutua hieronnassa ja kauneushoidoissa. 

Merikilpikonnia ja värikkäitä kaloja
Saarta ympäröivällä riutalla liikkuu niin keihäsrauskuja, kilpikonnia, pieniä riuttahaita kuin kaiken värisiä kaloja. Muista ottaa mukaan vedenalaisia kuvia varten vesitiivis kamera.

Asu lähellä rantaa 
Osaa saarta kiertävistä rannoista reunustaa kivimuuri, josta johtaa pienet portaat alas veteen. Huolimatta huonetyypistä, asut aina lähellä rantaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje