Finnmatkojen Chaaya Reef Ellaidhoo FFF+

Chaaya Reef Ellaidhoo FFF+

Paljon vastinetta rahoillesi

Hinta alk.
2 935 e
31.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Sukellusta, aurinkoa, rantoja ja All Inclusive. Chaaya Reef Ellaidhoo on hintatietoisen valinta, kun haluat kokea Malediivien kaikki hyvät puolet. Saari on pieni ja vehreä, kierrät sen kävellen noin vartissa, mutta pienestä koostaan huolimatta saarella on kuitenkin ravintola, baari ja kahvila sekä suuri allasalue. Näytä lisää
Hinta alk.
2 935 e
31.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Sukellusta, aurinkoa, rantoja ja All Inclusive. Chaaya Reef Ellaidhoo on hintatietoisen valinta, kun haluat kokea Malediivien kaikki hyvät puolet. Saari on pieni ja vehreä, kierrät sen kävellen noin vartissa, mutta pienestä koostaan huolimatta saarella on kuitenkin ravintola, baari ja kahvila sekä suuri allasalue.

Chaaya Reef Ellaidhoo soveltuu ennen kaikkea pareille ja aikuisille, koska saarella ei ole erityisiä palveluita lapsille. Saarella on kuntosali ja sukelluskeskus sekä mahdollisuus pelata squashia, tennistä, sulkapalloa ja biljardia. Azmaara Spassa on tarjolla hierontaa ja kauneushoitoja.

Merikilpikonnia ja värikkäitä kaloja
Saarta ympäröivällä riutalla liikkuu niin keihäsrauskuja, kilpikonnia, pieniä riuttahaita kuin kaiken värisiä kaloja. Muista ottaa mukaan vedenalaisia kuvia varten vesitiivis kamera.

Asu bungalowissa
Osaa saarta kiertävistä rannoista reunustaa kivimuuri, josta johtaa pienet portaat alas veteen. Huolimatta huonetyypistä, asut aina lähellä rantaa.

Vuokraa vesitaso
Hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus pikaveneellä, mutta voit halutessasi varata etukäteen lisämaksullisen kuljetuksen vesitasolla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 25-50 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On