Finnmatkojen Chaaya Reef Ellaidhoo FFF+

Chaaya Reef Ellaidhoo FFF+

Paljon vastinetta rahoillesi

Sukellusta, aurinkoa, rantoja ja All Inclusive. Chaaya Reef Ellaidhoo on hintatietoisen valinta, kun haluat kokea Malediivien kaikki hyvät puolet. Saari on pieni ja vehreä, kierrät sen kävellen noin vartissa, mutta pienestä koostaan huolimatta saarella on kuitenkin kaksi ravintolaa, baari ja kahvila sekä suuri allasalue. Näytä lisää

Sukellusta, aurinkoa, rantoja ja All Inclusive. Chaaya Reef Ellaidhoo on hintatietoisen valinta, kun haluat kokea Malediivien kaikki hyvät puolet. Saari on pieni ja vehreä, kierrät sen kävellen noin vartissa, mutta pienestä koostaan huolimatta saarella on kuitenkin kaksi ravintolaa, baari ja kahvila sekä suuri allasalue.

Chaaya Reef Ellaidhoo soveltuu ennen kaikkea pareille ja aikuisille, koska saarella ei ole erityisiä palveluita lapsille. Saarella on hyvin varustettu kuntosali ja sukelluskeskus sekä mahdollisuus pelata squashia, tennistä, sulkapalloa ja biljardia. Azmaara Spassa on tarjolla hierontaa ja kauneushoitoja.

Merikilpikonnia ja värikkäitä kaloja
Saarta ympäröivällä riutalla liikkuu niin keihäsrauskuja, merikilpikonnia, pieniä riuttahaita kuin värikkäitä kaloja. Muista ottaa mukaan vedenalaisia kuvia varten vesitiivis kamera, mikäli omistat sellaisen.

Asu maissa tai veden päällä
Osaa saarta kiertävistä rannoista reunustaa kivimuuri, josta johtaa pienet portaat alas veteen. Huolimatta huonetyypistä, asut aina lähellä rantaa.

Kun varaat vesibungalowin, asut vedessä seisovien paalujen päälle rakennetussa bungalowissa, jonka omalta aurinkoterassilta avautuu esteetön merinäköala. Vesibungalowien asukkaat voivat lisäksi nauttia ateriansa hienommassa Malamathy-ravintolassa, jonka valikoima on suppeampi kuin pääravintolassa, mutta kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun odottaessasi.

Vuokraa vesitaso
Hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus pikaveneellä (n. 1 t 30 min.), mutta voit halutessasi varata etukäteen lisämaksullisen kuljetuksen (n. 20 min.) vesitasolla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivälinen.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 25-50 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On